Uitleg over de behandelpad app tijdens de innovatiemarkt

Gisteren vond onze jaarlijkse bedrijfsvriendenbijeenkomst plaats. Het was een bijzondere bijeenkomst, want voor het eerst ontvingen we naast onze bedrijfsvrienden en sponsors, ook de leden van OKA (Ondernemers Kontakt Arnhem). Aan de hand van presentaties, een innovatiemarkt en rondleidingen, namen we onze gasten mee langs de innovaties van ons ziekenhuis. Er was aandacht voor de diverse grote vernieuwbouwprojecten binnen Rijnstate, de verschuiving van de zorg van ziekenhuis naar thuis (E-health) en de nieuwe IC. De overweldigende opkomst liet meer dan eens zien hoe sterk de verbinding tussen Rijnstate, haar bedrijfsvrienden, sponsors én de ondernemers uit Arnhem is. Een samenwerking die we graag verder willen uitbreiden.

 

IC Dakterras
Speciale aandacht werd gevraagd voor dé grote wens van de IC afdeling; een dakterras, waar patiënten die langdurig op de IC verblijven, kunnen genieten van de buitenlucht. Even de zon op je gezicht voelen, of de wind door je haren kan tijdens zo’n verblijf een wereld van verschil maken. Om dit dakterras te realiseren is echter geld nodig. Samen met de financiële steun van ondernemers uit Arnhem, onze bedrijfsvrienden en sponsoren moet het lukken dit unieke project voor onze patiënten te realiseren!

Meer weten over dit project? Klik hier.

Michiel Blans, intensivist (links) en Rein Verspiek, IC verpleegkundige (rechts) vertellen over het belang van een IC dakterrasGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *