Contactloos doneren aan het Vriendenfonds is vanaf vandaag een fluitje van een cent. Vanochtend onthulde Wim van Harten, voorzitter van de Raad van Bestuur van Rijnstate én het Rijnstate Vriendenfonds, namelijk ons prachtige Vriendenfonds-spaarvarken. De onthulling vond plaats in de ontvangsthal van Rijnstate in Arnhem-Noord. Bij dit spaarvarken kan je eenvoudig en contactloos een bedrag van twee, vijf of tien euro doneren aan het Vriendenfonds.

Jaklien Schellekens, manager fondsenwerving – Rijnstate Vriendenfonds en Wim van Harten, Voorzitter RvB Rijnstate en Rijnstate Vriendenfonds

2019; het jaar van het (spaar)varken
Geen beter moment om ons nieuwe spaarvarken te onthullen dan nu, want 2019 is het jaar van het.. varken! Dit beestje staat symbool voor welvaart, geluk en vrijgevigheid. In het jaar van het varken zouden we meer dan ooit oog hebben voor het welzijn van anderen. Hiervoor zetten we ons spaarvarken natuurlijk in! Met de donaties die we ontvangen, kunnen we nog meer mogelijk maken voor onze patiënten, zoals extra voorzieningen, innovaties en baanbrekend onderzoek.

Rijnstate Vriendenfonds: voor extra goede zorg
Het Rijnstate Vriendenfonds draagt bij aan het welzijn van de patiënten van Rijnstate. Dit doen we met de hulp van donateurs en giftgevers. Samen ondersteunen wij projecten op het gebied van (verbetering van) patiëntenzorg, innovatie en wetenschap binnen Rijnstate. Het gaat dan om onderzoeken, projecten en faciliteiten, waarvoor geen geld is binnen de ziekenhuisbudgetten. Denk bijvoorbeeld aan onderzoek naar een individuele behandeling van kanker, de inzet van een fietslabyrint op de longafdeling of het gebruik van virtual reality-brillen als afleiding bij vervelende onderzoeken of behandelingen.

Benieuwd naar al onze projecten en acties? Bekijk ze hier op onze website.

Andere vormen van doneren
Met ons spaarvarken willen we de mensen die de zorg in Rijnstate een warm hart toedragen, een eenvoudige manier bieden om eenmalig te kunnen doneren. Naast deze nieuwste vorm van steun, kun je uiteraard ook vaste donateur worden of een gift direct op onze rekening overmaken.

Dus wil je ook doneren? Kies de manier die het beste bij je past en zorg samen met ons voor extra goede zorg binnen Rijnstate!

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *