Samen met het Vriendenfonds zette het Kindercentrum zich in om geld in te zamelen voor de aanschaf van dagplanners voor de patiëntjes op hun afdeling. En met succes, want onlangs heeft het Kindercentrum de dagplanners in gebruik genomen!

Wat is een dagplanner
De dagplanner laat zien wat er allemaal gebeurt tijdens de opname van je kind. Bijvoorbeeld welke arts of verpleegkundige wanneer langskomt, zodat ouders beter hun tijden kunnen afstemmen tussen het ziekenhuis en thuisfront. Kind en ouders kunnen zo zichtbaar meedenken in de zorg!

Duidelijkheid en overzicht 
Een ziekenhuisopname is spannend. Kinderen zijn soms onverwacht in een omgeving die ze niet kennen, met veel onbekende mensen. Het is dan fijn om te weten wat er die dag gaat gebeuren, hoe de verpleegkundigen en dokters heten, die voor ze zorgen, en wanneer ze weer naar huis mogen. De dagplanner helpt daar bij!

De medewerkers van het Kindercentrum bedanken iedereen die heeft gedoneerd voor deze mooie dagplanners en het Rijnstate Vriendenfonds voor haar bijdrage. ‘Door jullie kunnen we een ziekenhuisopname voor kind en ouders net wat prettiger maken!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *