Vanmiddag werden bezoekers en patiënten van Rijnstate muzikaal verrast door een optreden van het Gelders Opera en Operette Gezelschap (GOOG) in de ontvangsthal van het ziekenhuis. De zangers hadden onopgemerkt een plaatsje in de hal gezocht, sommigen verkleed als dokter, chirurg of ander personeel. Na een kort intro van de pianist begon één van de ‘artsen’ te zingen, waarna hij bijval kreeg van de andere leden van het koor.

Bezoekers en patiënten hebben genoten van deze bijzondere flashmob die in samenwerking met het Rijnstate Vriendenfonds tot stand kwam. En dat was uiteraard onze opzet; de bezoekers van ons ziekenhuis met deze muzikale verrassing opbeuren en een positief geluid in het ziekenhuis laten horen!

Bekijk hierboven een gedeelte van het optreden, of bekijk de hele flashmob op de website van Omroep Gelderland. Daar is de film te zien ná de nieuwsuitzending van 17.00 uur. Tijdens deze uitzending en de nieuwsuitzendingen die daarop volgen, zal tevens aandacht worden besteed aan het spetterende optreden van GOOG.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *