Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

€262,- voor wellnessbadkamer dankzij actie kids van SBO Sam uit Doetinchem

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. €262,- voor wellnessbadkamer dankzij acti...
Kanker | 15 september 2020

Helden zijn het. Joep en zijn klasgenootjes van SBO Sam uit Doetinchem. Helemaal op eigen initiatief organiseerden zij een flessenactie om geld in te zamelen voor een wellnessbadkamer voor de afdeling Oncologie van Rijnstate. Wekenlang zijn ze er druk mee geweest, met een prachtig bedrag als eindresultaat! Samen met zijn klasgenootjes haalde Joep maar liefst €262,60 op. Wij danken de toppers van SBO Sam uit Doetinchem voor hun geweldige inzet!

Oncologisch Centrum
Dat Joep en zijn klasgenootjes de wellnessbadkamer als doel voor hun actie kozen, is niet gek. De moeder van Joep werkt namelijk op het Oncologisch Centrum van Rijnstate. Ook zij zet zich op allerlei manieren in voor het welzijn van de patiënten op haar afdeling. De wellnessbadkamer is één van de doelen waar zij op dit moment voor werft. Joep: "Als mijn moeder thuis vertelt over haar werk, denk ik altijd dat ik ook wat voor deze mensen wil doen."

Welnessbadkamer
De wellnessbadkamer is een rustgevende ruimte voorzien van alle luxe en gemakken. Hier staat ontspannen centraal. De sfeer wordt ondersteund door zachte en natuurlijke materialen, de instelbare indirecte plafondverlichting (kleur en helderheid) en zelf te kiezen muziek. De plaatverwarming aan de wand zorgt voor warme handdoeken en zowel bad, douche en toilet zijn voorzien van de benodigde handgrepen en hoofdsteunen. Kortom, een veilige, prettige en helende omgeving waarin de patiënt even helemaal kan ontspannen.

Help jij ook mee?
Er is al een mooi bedrag opgehaald voor de realisatie van de wellnessbadkamer voor onze kankerpatiënten. Maar we zijn er zeker nog niet en kunnen alle steun gebruiken. Help jij ook mee? Want, zoals Joep zegt: "Het zou echt cool zijn als de zieke patiënten straks lekker in een mooi bubbelbad kunnen!"

 

Doneer hier of doe als de kinderen van SBO Sam en start zelf een inzamelingsactie!

 

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje