Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Afdeling Kindergeneeskunde ontvangt €2.300,- van Stichting AV Duiven

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Afdeling Kindergeneeskunde ontvangt €2.30...
Vrouw en kind | 30 december 2019

Vandaag ontving de afdeling Kindergeneeskunde een prachtige cheque ter waarde van €2.300,- van Stichting AV Duiven (Avondvierdaagse Duiven, Groessen en Loo). Met het geld dat de vrijwilligers van deze stichting hebben ingezameld, worden couveuse webcams aangeschaft voor het nieuwe Centrum voor Vrouw en Kind in Rijnstate. Met behulp van deze camera's kunnen ouders hun pasgeboren baby'tje duidelijk zien en volgen, vanuit huis of elders.

Webcams aan het plafond
De huidige webcams op de afdeling Neonatologie zijn aan het plafond bevestigd. Het komt echter vaak voor dat couveuses worden afgedekt om het baby'tje af te schermen voor licht en/of geluid. Op dat moment wordt het beeld verhinderd en kunnen ouders hun kleintje niet zien. En juist daar ligt de meerwaarde van de webcams die in de couveuse geplaatst worden. Deze camera's geven altijd ongehinderd zicht op het kindje.

Hartelijk dank Stichting AV Duiven!
Dankzij de mooie bijdrage van Stichting AV Duiven kunnen een aantal van deze webcams voor het nieuwe Centrum voor Vrouw en Kind worden aangeschaft. Een prachtig gebaar. Hartelijk dank hiervoor!

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje