Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord | Gemril B.V.

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord | Gemril B.V...
Algemeen | 21 juli 2022

Hartelijk welkom Gemril BV, als nieuwe bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds!
Het Arnhemse bedrijf Gemril B.V. is ruim 29 jaar geleden opgericht. Inmiddels wordt het bedrijf, met meer dan 80 werknemers, gerund door Galip Gemril en uitgebouwd tot een internationaal bedrijf met klanten in Nederland, België en Duitsland.

Wie goed doet, goed ontmoet
Galip Gemril, directeur Gemril B.V.: "Wij ondernemen al vele jaren in Arnhem en voelen ons enorm betrokken bij de regio. We willen dan ook graag op maatschappelijk vlak bijdragen. Zoals mijn vader ons vroeger al leerde: Wie goed doet, ontmoet ook goed.
Zo hebben we ook een steentje bijgedragen aan de renovatie van de Eusebiuskerk. Wij vinden het belangrijk dat er goede zorg voor alle inwoners beschikbaar is in onze regio. Wat het Rijnstate Vriendenfonds met de steun van donateurs en bedrijfsvrienden realiseert voor de patiënten van Rijnstate is enorm waardevol en hartverwarmend. We zijn blij dat we als bedrijfsvriend hier een structurele bijdrage aan kunnen leveren."

Benieuwd naar de verhalen van al onze bedrijfsvrienden? Kijk dan hier voor een overzicht of volg onze Rijnstate Vriendenfonds LinkedIn pagina. Wil je graag weten wat een bedrijfsvriendschap inhoudt, stuur dan een e-mail aan vriendenfonds@rijnstate.nl.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje