Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord | PD Reklame

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord | PD Reklame
Algemeen | 20 oktober 2022

Hartelijk welkom PD-Reklame als nieuwe bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds!

PD-Reklame uit Velp is al meer dan 30 jaar een begrip in de regio als producent en leverancier van alle soorten lichtreclame, beletteringen, fullcolours en promotionele artikelen. Maar ook in andere delen van Nederland weten overheidsinstellingen, retail en industrie PD-Reklame te vinden. Persoonlijke aandacht en de klant ontzorgen van ontwerp tot realisatie zijn de speerpunten van het bedrijf.

René Teunissen, directeur PD Reklame: “Als full-service bedrijf weten we als geen ander hoe fijn het voor de klant is om volledig ontzorgt te worden. Voor de patiënten van Rijnstate, veelal inwoners uit onze regio, zal het niet veel anders zijn. Natuurlijk komen ze naar Rijnstate voor de beste zorg, maar als je hen daarnaast een zo aangenaam mogelijk verblijf kan bieden, heeft dat een grote meerwaarde voor patiënten die over het algemeen door een lastige periode gaan. Dat het Rijnstate Vriendenfonds zich inzet om voorzieningen te kunnen realiseren, waardoor angst en stress verminderd kunnen worden en waarbij patiënten zich prettiger voelen, spreekt ons als bedrijf enorm aan. Wij dragen daarom graag bij aan hun missie door als bedrijf vriend te worden met een vaste jaarlijkse bijdrage. We vinden het erg fijn om zo wat te kunnen betekenen voor de patiënten van Rijnstate.”

Meer verhalen
Benieuwd naar de verhalen van al onze bedrijfsvrienden? Klik dan hier voor een overzicht en volg onze Rijnstate Vriendenfonds LinkedIn pagina. Wil je graag weten wat een bedrijfsvriendschap inhoudt, stuur dan een e-mail aan vriendenfonds@rijnstate.nl.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje