Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord | Specialized Europe B.V.

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord | Specialize...
Algemeen | 21 oktober 2022

Hartelijk welkom Specialized Europe B.V. als nieuwe bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds!

Specialized is een wereldwijd opererend fietsmerk, dat je wellicht wel eens hebt langs zien komen tijdens de Tour de France, of bijvoorbeeld als merk van kersverse wereldkampioen wielrennen Remco Evenepoel. Niet alleen heeft het ontwikkelen van de meest innovatieve racefietsen, mountainbikes, e-bikes en kinderfietsen hun passie, ook producten als fietsbanden, kleding, helmen, schoenen en andere fietsaccessoires ziin onderdeel van hun portfolio. Het van origine Amerikaanse merk heeft kantoren over de hele wereld, waarvan het Shared Service Center voor Europa in Arnhem staat. Hier werken ongeveer 120 mensen die zich focussen op onder andere finance, IT, logistiek, demand planning, service, HR en digital commerce.

Maatschappelijk actief
Robert Lamain, Financieel & Operationeel directeur voor Specialized in Europa: "We zijn bij Specialized allemaal fietsers in hart en nieren, een feit dat aan de basis staat van elke beslissing die we als bedrijf maken. Is er iets binnen de fietsmarkt nog niet aanwezig, of geloven wij dat we iets met onze innovatieve en creatieve werkwijze nog kunnen verbeteren? Dan gaan wij ermee aan de slag. Ook op maatschappelijk vlak zijn we als bedrijf zeer actief. Toen we hoorden wat het Rijnstate Vriendenfonds als goed doel doet voor de patiënten van Rijnstate, ging ons bedrijfshart sneller kloppen. Het is geweldig dat met de financiële steun van donateurs en bedrijven zoals het onze, bijzondere wensen voor de patiënten in vervulling kunnen gaan; voorzieningen die anders niet gerealiseerd kunnen worden. Wij zijn blij dat we hieraan kunnen bijdragen. Wij hopen dat nog meer lokale bedrijven ons voorbeeld gaan volgen."

Super trots
Roy (Retail) en Yaël (HR) werken beiden ook op het kantoor in Arnhem en vullen aan: "Van onze collega's wonen er veel in de regio Arnhem. We zijn dus bijna allemaal wel eens als bezoeker, voor eigen behandeling of voor opname van een kind of familielid in Rijnstate geweest. Dat ons bedrijf, als vriend van het Rijnstate Vriendenfonds, ten gunste van iedere inwoner van onze regio een bijdrage gaat leveren aan bijzondere wensen van afdelingen en waardevolle voorzieningen voor de patiënten in Rijnstate maakt ons super trots."

Meer verhalen
Benieuwd naar de verhalen van al onze bedrijfsvrienden? Bekijk het overzicht op onze website of volg onze Rijnstate Vriendenfonds LinkedIn pagina.

Wil je graag weten wat een bedrijfsvriendschap inhoudt, stuur dan een e-mail aan vriendenfonds@rijnstate.nl.

Roy en Yaël van Specialized Europe

 

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje