Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord | Sportbedrijf Arnhem

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord | Sportbedri...
Algemeen | 10 oktober 2022

Hartelijk welkom Sportbedrijf Arnhem als nieuwe bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds!
Sportbedrijf Arnhem is de onderneming als het om sport, bewegen en gezondheid gaat. Ze stimuleren en faciliteren beweegmogelijkheden in de wijk en de stad en dragen daarmee proactief bij aan een zo gezond en sportief mogelijk leven van de inwoners van Arnhem. Sportbedrijf Arnhem staat in nauwe verbinding met de samenleving in onze regio en zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen!

Regionaal betrokken
Esther Gerritsen, bestuurssecretaris Sportbedrijf Arnhem: "Wij zijn als Sportbedrijf Arnhem betrokken bij de mensen in onze regio. Dit geldt ook voor Rijnstate dat als ziekenhuis zorgdraagt voor de eerste lijn medische zorg voor de meer dan 450.000 inwoners in onze regio. We werken allebei aan de gezondheid van onze inwoners. Wij verbinden ons daarom juist graag aan een lokaal goed doel als Rijnstate Vriendenfonds.

Extra patiëntvoorzieningen mogelijk
Het is geweldig om te zien dat het Vriendenfonds met onze financiële steun en die van andere bedrijfsvrienden en donateurs mooie waardevolle voorzieningen voor de patiënten mogelijk maakt, die anders niet gerealiseerd kunnen worden. Daar hebben veel inwoners geen idee van. Denk aan een speelterras voor de jonge patiënten, een beweegtuin voor de patiënten met kanker en een fietslabyrint voor de patiënten die urenlang moeten dialyseren. We zijn blij dat wij met onze bijdrage een zetje in de rug kunnen geven om dit wel mogelijk te maken."

 

Meer verhalen
Benieuwd naar de verhalen van al onze bedrijfsvrienden? Kijk dan hier voor een overzicht of volg onze Rijnstate Vriendenfonds LinkedIn pagina. Wil je graag weten wat een bedrijfsvriendschap inhoudt, stuur dan een e-mail aan vriendenfonds@rijnstate.nl.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje