Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord |Berghege Heerkens bouwgroep

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord |Berghege He...
Algemeen | 5 juli 2022

Hartelijk welkom Berghege Heerkens bouwgroep, als nieuwe bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds!
De Berghege Heerkens bouwgroep bestaat uit Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw. Deze bouwbedrijven werken al jarenlang succesvol samen aan grote en complexe projecten. Met vakmensen die elkaar door en door kennen en die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van toekomstbestendig bouwen.

Gezondheidszorg van de toekomst
Tom Bongers, directeur Berghege (namens de Berghege Heerkens bouwgroep): "Wij werken veel voor opdrachtgevers in de zorg en bouwen in die zin letterlijk mee aan de gezondheidszorg van de toekomst. We kennen de vraagstukken waar de sector voor staat en delen de ambitie blijvend te willen leren én verbeteren.

Het team van Rijnstate leerden we écht goed kennen tijdens de ontwikkeling en realisatie van hun ziekenhuis van de toekomst in Elst. Een bevlogen groep mensen die graag dat stapje extra zet. Ook daarin vinden wij elkaar. Ambitieuze plannen vragen om creativiteit en vernieuwing. Dat zit in de haarvaten van Rijnstate en het Rijnstate Vriendenfonds voegt daar al tien jaar duidelijk iets aan toe. Alles op alles voor nóg betere zorg. Wij dragen daar met onze bedrijfsvriendschap graag ons steentje aan bij."

Benieuwd naar de verhalen van al onze bedrijfsvrienden? Kijk dan hier voor een overzicht of volg onze Rijnstate Vriendenfonds LinkedIn pagina. Wil je weten wat een bedrijfsvriendschap inhoudt voor jouw bedrijf, stuur dan een e-mail aan Jolande van der Kemp via jvanderkemp@rijnstate.nl.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje