Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord - CCG

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord - CCG
Algemeen | 28 april 2022

Wij zijn ontzettend blij met de betrokkenheid en steun van onze bedrijfsvrienden!

Maak kennis met CCG | Cleanroom Combination Group, bedrijfsvriend van Rijnstate Vriendenfonds sinds 2016.
CCG Cleanroom Combination Group biedt 'Room for perfection' voor opdrachtgevers in de zorg, farma en biotech, als ook in laboratoria, nucleaire, hightech en andere hoogwaardige industrieën. Van advies, engineering en tekenwerk tot en met projectmanagement, feitelijke realisatie, inrichting en instandhouding.

Optimale zorg
Michiel van Kooten, Chief operational officer CCG: "Wij zijn als leverancier aan de zorgsector nauw betrokken bij vraagstukken over het bieden van optimale zorg in ziekenhuizen. Neem bijvoorbeeld operatiekamers, waaraan op meerdere vlakken hoge eisen worden gesteld. Bij dit soort projecten werkt CCG mee aan een optimaal ontwerp dat kwalitatief hoogwaardig, functioneel en conform alle normeringen is. Zodat zorgprofessionals hun patiënten de beste medische zorg kunnen bieden.

Maatschappelijke bijdrage
Maar omdat een verblijf in een ziekenhuis meer inhoudt dan alleen de medische zorg, willen we ook vanuit maatschappelijk oogpunt een bijdrage leveren aan een aangenamer verblijf voor patiënten en hun naasten. Wij steunen daarom het Rijnstate Vriendenfonds met onze jaarlijkse bijdrage als bedrijfsvriend. Het is geweldig om te zien wat het Rijnstate Vriendenfonds allemaal realiseert voor de patiënten. Met creativiteit en enthousiasme worden er veel mooie dingen gerealiseerd die een wezenlijk verschil maken in de algehele ziekenhuiservaring. Daar dragen wij graag aan bij."

Bedrijfsvriendschap ook wat voor jouw organisatie?
Benieuwd naar de verhalen van al onze bedrijfsvrienden? Volg dan onze Rijnstate Vriendenfonds LinkedIn pagina of bekijk de nieuwspagina op onze website. Wil je weten wat een bedrijfsvriendschap inhoudt voor jouw bedrijf, stuur dan een e-mail aan Jolande van der Kemp via jvanderkemp@rijnstate.nl.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje