Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord - Konica Minolta

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord - Konica Min...
Algemeen | 14 april 2022

Wij zijn trots op de betrokkenheid en steun van onze bedrijfsvrienden!


Maak kennis met Konica Minolta Business Solutions Nederland BV, bedrijfsvriend van Rijnstate Vriendenfonds sinds 2016.
Konica Minolta ondersteunt bedrijven in het beheren van documenten. Ze leveren de hard- en software voor printinfrastructuur en optimaliseren daarnaast de IT-infrastructuur voor het beheer en de opslag van digitale documenten.

Tino van Lienden, Account Director Health & Care: "Onze band met Rijnstate Vriendenfonds is hecht. Naast onze jaarlijkse steun als bedrijfsvriend, sponsoren we elk jaar ook een aantal projecten die van grote waarde zijn voor de patiënten en hun naasten. Dit zijn voorzieningen die niet gefinancierd kunnen worden vanuit de ziekenhuisbudgetten. Vorig jaar hebben we ons sponsorbedrag gedoneerd aan de Beweeg- en Beleeftuin voor patiënten met kanker en kwetsbare ouderen, die dit jaar gerealiseerd kan worden."

Hometrainers en koppelbed
"Dit jaar gaan we met onze sponsoring drie hometrainers mogelijk maken om de oncologische patiënten die voor hun chemobehandeling genoodzaakt zijn op de isolatiekamers te verblijven, enige afleiding en beweging te kunnen bieden. Daarnaast doneren we een speciaal bed dat gekoppeld kan worden aan het bed van een patiënt in de laatste levensfase, zodat een dierbare dichtbij de partner, ouder of kind kan zijn.

Onze bijdrage is voor de afdelingen en in het bijzonder voor de oncologische en geriatrische patiënten van waarde. Juist in deze tijd is het goed om er voor elkaar te zijn; internationaal, landelijk, maar ook lokaal. Als we de handen ineen slaan, dan kunnen we meer mogelijk maken."

Benieuwd naar de verhalen van al onze bedrijfsvrienden? Volg dan onze Rijnstate Vriendenfonds LinkedIn pagina of bekijk de andere nieuwsberichten op onze website.

Wil je weten wat een bedrijfsvriendschap inhoudt voor jouw bedrijf, stuur dan een e-mail aan Jolande van der Kemp via jvanderkemp@rijnstate.nl.

 

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje