Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord - K&R Services B.V.

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord - K&R Servic...
Algemeen | 24 maart 2022

Wij zijn trots op de betrokkenheid en steun van onze bedrijfsvrienden!

Maak kennis met K & R Services, bedrijfsvriend van Rijnstate Vriendenfonds sinds 2016. K & R Services biedt diensten om technische vraagstukken in de installatie-, bouw- en vastgoedbranche te kunnen beantwoorden.


Bennie Heijmen, directeur K & R Services B.V. : “Door mijn werk kom ik op verschillende afdelingen in de zorg. Ik ben met mijn bedrijf bedrijfsvriend geworden omdat je hiermee echt iets kunt doen voor de patiënten en daarmee ook voor de zorgmedewerkers. Er zijn zo ontzettend veel wensen voor aanvullende patiëntenvoorzieningen, die gewoonweg niet betaald kunnen worden vanuit de reguliere ziekenhuis budgetten. Maar deze voorzieningen maken echt een verschil en bieden een waardevolle bijdrage om een verblijf in het ziekenhuis aangenamer te maken.

Ik vind het mooi om te zien hoe het Vriendenfonds van Rijnstate zich hier zo voor inzet. En het allermooiste is, als je dan op de afdelingen komt en de blije gezichten van patiënten en zorgmedewerkers ziet, en dan beseft dat, mede door onze bijdrage, weer een mooie wens in vervulling is gegaan. Ja, daar gaat je ondernemershart wel sneller van kloppen!”

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje