Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord - Lopital

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord - Lopital
Algemeen | 10 maart 2022

Wij zijn trots op de betrokkenheid en steun van onze bedrijfsvrienden!

Maak kennis met Lopital, die als sinds de oprichting van het Rijnstate Vriendenfonds in 2012 een loyale bedrijfsvriend is.
Lopital is dé hygiëne en transferspecialist van Nederland en België en optimaliseert het welzijn en de mogelijkheden van de zorgvrager en de zorgverlener.

Cees van Dam, commercieel directeur en mede-eigenaar van Lopital Nederland: “Onze missie sluit naadloos aan op die van het Rijnstate Vriendenfonds; met onze producten maken wij ook dagelijks het leven van patiënten comfortabeler. Elk jaar weer zien wij wat voor een mooie projecten en patiëntenvoorzieningen gerealiseerd worden, dankzij de inzet van het Vriendenfonds. Voorzieningen die niet betaald kunnen worden vanuit reguliere ziekenhuisbudgetten, maar zo ontzettend belangrijk zijn voor het welzijn van de patiënten! Wij zijn er ontzettend trots op dat we via onze bedrijfsvriendschap ons steentje kunnen bijdragen.”

Foto v.l.n.r.: Fleur van de Pol, customer service representative, en Cees van Dam, commercieel directeur en mede-eigenaar van Lopital.

 

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje