Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord - Unica

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord - Unica
Algemeen | 17 maart 2022

Wij zijn trots op de betrokkenheid en steun van onze bedrijfsvrienden!

Maak kennis met Unica, sinds 2016 bedrijfsvriend van Rijnstate Vriendenfonds. Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost. Denk hierbij aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings.

Arjan van Haperen, directeur Unica Building Projects Zuid: "Met de inzet van onze gespecialiseerde kennis, innovatiekracht en slimme technologie creëren wij een duurzame werk- en leefomgeving voor onze klanten. Daarbij speelt Unica in op maatschappelijk zeer relevante en actuele thema's zoals gezondheid, veiligheid, digitalisering en comfort. Met ons slagvaardige netwerk van bedrijven zijn we daar uitstekend voor uitgerust.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onderdeel van onze bedrijfsvoering en daar sluit onze bedrijfsvriendschap bij het Rijnstate Vriendenfonds perfect bij aan. We willen bijdragen aan het comfort en de gezondheid van de patiënten van Rijnstate. Iedereen voelt zich prettiger in een aangename ziekenhuisomgeving. Dat wij op deze manier het welzijn van de patiënten kunnen vergroten, voelt goed!"

 

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje