Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord - Van Wijnen

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord - Van Wijnen
Algemeen | 31 maart 2022

Wij zijn trots op de betrokkenheid en steun van onze bedrijfsvrienden.
Maak kennis met Van Wijnen, bedrijfsvriend van Rijnstate Vriendenfonds sinds 2020.
Van Wijnen ontwikkelt, bouwt, renoveert, transformeert en beheert woningen en gebouwen.

Fabian Bovenlander, vestigingsdirecteur Van Wijnen Arnhem: "Van Wijnen bouwt aan een thuisgevoel voor iedereen. En dat is nu precies waarom we bedrijfsvriend van Rijnstate Vriendenfonds zijn geworden. Het Vriendenfonds zet zich dagelijks in om een aangenamer verblijf voor de patiënten van Rijnstate te creëren. En dat zit vaak in kleine details, zoals een sfeervolle aankleding van een kille ruimte en een speelterras voor de jonge zieke patiëntjes zodat ze even buiten kunnen spelen als het herstel het toelaat.

Het Vriendenfonds realiseert projecten en voorzieningen die niet betaald kunnen worden uit de reguliere ziekenhuisbudgetten, maar wel ontzettend waardevol zijn voor de patiënten. Daar leveren we graag een bijdrage aan. Ook Van Wijnen creëert plekken waar je graag bent en waar je je thuis voelt. Waar je jezelf kunt zijn. Plekken om te leven. Overal. Dit doen we met oog voor het milieu en onze planeet. Zo bouwen we samen aan ruimte voor een beter leven. Voor nu en in de toekomst. Ik denk dat als meer bedrijven in de regio Arnhem, Velp, Zevenaar en Elst weten welke mooie voorzieningen het Rijnstate Vriendenfonds realiseert, ze geen moment twijfelen om een steentje bij te dragen."

Ben je geïnteresseerd in wat een bedrijfsvriendschap inhoudt voor jou als bedrijf? Stuur dan een mail aan Jolande van der Kemp via jvanderkemp@rijnstate.nl.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje