Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord - Wasserij Barth Slijkhuis BV

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord - Wasserij B...
Algemeen | 24 februari 2022

Wij zijn trots op de betrokkenheid en steun van onze bedrijfsvrienden.
Maak kennis met Wasserij Barth Slijkhuis BV., bedrijfsvriend van Rijnstate Vriendenfonds sinds 2017. Bij Wasserij Barth Slijkhuis staat eerlijk en duurzaam ondernemen op nummer één en wassen ze al meer dan 100 jaar met natuurlijk bronwater uit de bron naast de wasserij!

Hester Slijkhuis, directeur-eigenaar van Barth Slijkhuis: "De historie van ons bedrijf gaat vier generaties en 123 jaar terug naar het jaar 1898, toen mijn overgrootvader als jonge jongen de wasserij begon. In de loop der tijd zijn we flink uitgebreid en de laatste jaren volop gemoderniseerd, maar de unieke ligging van ons bedrijf én het bronwater zijn oude, gekoesterde, elementen, die nog altijd van grote waarde zijn voor het gemoderniseerde proces binnen ons bedrijf!

De techniek van nu helpt ons nog zuiniger te zijn op deze gegeven elementen, goed passend binnen het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Goed zorgen voor de medemens is mij met de paplepel ingegoten. Zo willen wij als bedrijfsvriend een mooie bijdrage leveren aan voorzieningen voor de patiënten van Rijnstate. Natuurlijk wil je nooit in het ziekenhuis opgenomen worden. Maar als het dan toch moet, dan hoop je naast de beste zorg ook te mogen rekenen op een wat sfeervollere aankleding dan vier witte muren."

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje