Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bijzondere actie Claudia Luppes levert €14.000 op voor afdeling Oncologie in Rijnstate

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bijzondere actie Claudia Luppes levert €1...
Kanker | 4 november 2019

"Ik ga het gewoon doen" zei Claudia begin dit jaar. En ze hield woord! Met maar liefst negen sportieve evenementen waaraan ze de afgelopen maanden meedeed, haalde ze geld op voor de afdeling Oncologie van Rijnstate. Met als klap op de vuurpijl haar eigen PWR Event van gisteren. Daar onthulde ze ook de opbrengst van al haar inspanningen: €14.000!

Tastbaar doel
Nadat Claudia drie jaar geleden haar moeder aan kanker verloor, had ze een enorme drang om 'iets' te doen. Iets tastbaars; iets dat het verschil kon maken. Ze besloot zich in te zetten voor een huiselijker inrichting van de afdeling Oncologie van Rijnstate. Een doel dat direct terugvoerde op haar eigen ervaring. Claudia: "Ik vond het iedere keer weer vreselijk om mijn moeder achter te laten in die steriele ziekenhuiskamers. Dat moet gewoon anders."

In actie voor een huiselijke inrichting van de afdeling oncologie
Zo begon haar actieplan om geld in te zamelen voor een warmere, huiselijke inrichting van de afdeling Oncologie van Rijnstate. Met een indrukwekkende reeks aan wielertochten en obstacle run's waar ze verspreid over het jaar aan meedeed, wist ze al een mooi bedrag op te halen. Haar eigen PWR Event dat gisteren plaatsvond op Landgoed Watergoed in Valburg was de kers op de taart. Een evenement waarbij het leven werd gevierd met muziek, dans, diverse workshops en lekker eten en drinken. Claudia kreeg het voor elkaar haar complete event gesponsord te krijgen en daardoor komt de volledige opbrengst van de kaartverkoop ten goede aan haar project.

PWR Event
Na zoveel inzet en hard werk was de aftrap van het PWR Event er een met een lach en een traan. Claudia bedankte in een ontroerende speech alle sponsors en andere mensen die haar dit afgelopen jaar hebben gesteund om haar actie te laten slagen. Daarna onthulde ze het prachtige bedrag dat (tot nu toe) is opgehaald én liet ze zien waar het bedrag aan wordt besteed. Niet alleen zal de afdeling Oncologie worden opgefleurd met mooie zijden bloemdecoraties die maar liefst drie jaar lang gratis beschikbaar worden gesteld door Bloemsierkunst Margo Versteegen, maar er zal ook een vleugel komen te staan, zodat de afdeling gevuld kan worden met muziek. Daarnaast sponsort Gispen sfeervolle en comfortabele zitjes en wordt er speciaal voor de afdeling door Lea Manders een mooi schilderij gemaakt.


Graag willen wij, ook namens de afdeling Oncologie, Claudia ontzettend bedanken voor de geweldige actie die zij heeft opgezet. Tevens bedanken wij iedereen die haar heeft ondersteund; Landgoed Watergoed en alle organisaties en bedrijven die zich gisteren belangeloos hebben ingezet en met hun sportieve workshops en lezingen voor een geweldig PWR Event hebben gezorgd!

De prachtige foto's zijn gemaakt door Eva Bours fotografie & With Lou Photography.

Wil je ook bijdragen? Dat kan nog! https://rijnstatevriendenfonds.nl/sponsoractie/help-mee-aan-een-huiselijke-indeling-van-de-afdeling-oncologie-in-rijnstate!1

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje