Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Droomopbrengst bij Ehrmann Posbankloop

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Droomopbrengst bij Ehrmann Posbankloop
Algemeen | 25 september 2023

WAUW! WE HEBBEN HET GEHAALD! Wat een fantastische eindsprint hebben we gisteren getrokken met alle deelnemers, aanmoedigers, sponsoren en het organisatieteam van de Ehrmann Posbankloop.

Finish gehaald
Door de inzet en donaties van al deze mensen hebben wij de finish gehaald en de allerlaatste benodigde €5000,- opgehaald om een buitenspeelterras voor de jonge patiënten van Rijnstate mogelijk te maken. Een droomresultaat!

Veel omstanders namen, tussen het aanmoedigen van de deelnemers door, de tijd om een bijdrage te doneren bij één van onze collectanten. Daarnaast waren er diverse deelnemers die zich lieten sponsoren en zo een prachtig bedrag bij elkaar renden voor deze grote wens voor de zieke kinderen die opgenomen zijn in het Kindercentrum. De eindstreep werd uiteindelijk behaald door een fantastische grote gift van Kuiper Groep!

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen
Jolande van der Kemp, manager fondsenwerving Rijnstate Vriendenfonds: "Een mooiere finish van deze zonovergoten dag konden we ons niet wensen! Een enorm DANKJEWEL aan het bestuur van de Ehrmann Posbankloop die het Rijnstate Vriendenfonds als goed doel koppelde aan dit evenement en deze ongelooflijke mooie eindsprint mogelijk maakte. En natuurlijk en bovenal een gigantische DANK! aan iedereen, donateurs, medewerkers, sponsoren en giftgevers die in de afgelopen twee jaar hebben bijgedragen; dankzij jullie allemaal kan er binnen afzienbare tijd begonnen worden met de bouw van het buitenspeelterras voor de jonge patiënten van het Kindercentrum van Rijnstate. GEWELDIG!!"

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje