Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Estavana Polman overhandigt namens SMB Willems cheque voor Kindercentrum Rijnstate

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Estavana Polman overhandigt namens SMB Wi...
Vrouw en kind | 7 juni 2021

Afgelopen vrijdag overhandigde handbalster Estavana Polman een cheque aan het Kindercentrum van Rijnstate. De cheque ter waarde van € 5.000,- is een donatie van het Arnhemse schoonmaakbedrijf SMB Willems voor de realisatie van het speelterras van het Kindercentrum. SMB Willems schenkt dit bedrag vanwege het vijftigjarige jubileum van het familiebedrijf. Directeur Petra Willems reikte de cheque samen met Estavana Polman uit.

Handbalster Estavana Polman past met haar sportieve prestaties goed bij het project voor het nieuwe speelterras. Als ambassadeur van het Centrum voor Vrouw en Kind van Rijnstate benadrukt zij het belang van bewegen en plezier voor de jonge patiënten van Rijnstate.

Estavana: "Sporten zit in mijn bloed en is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Ik vind het geweldig dat initiatieven zoals dit speelterras worden gerealiseerd, zodat ook kinderen in het ziekenhuis de kans krijgen om op een fijne manier te bewegen."

Speelterras Kindercentrum
Het speelterras wordt zodanig ontworpen dat er in alle jaargetijden gebruik gemaakt van kan worden. Een uitdagende speelplek in de buitenlucht, waar kinderen kunnen bewegen, plezier maken en weer even de regie in eigen hand nemen. Hier worden kinderen uitgedaagd om te bewegen en plezier te maken. En dat heeft een positieve invloed op de gezondheid van het kind.

SMB Willems vijftig jaar
Schoonmaakbedrijf SMB Willems bestaat in 2021 vijftig jaar. Het bedrijf had dit graag samen gevierd met medewerkers en klanten, maar door het coronavirus was dat niet mogelijk. In plaats van het uitdelen van relatiegeschenken doneert het schoonmaakbedrijf uit naam van hun klanten een mooi bedrag aan het Kindercentrum.

Directeur Petra Willems: "Wij dragen graag bij aan maatschappelijke doelen in onze omgeving. Als familiebedrijf zit de zorg voor elkaar in ons DNA. We hopen dat met onze donatie het speelterras een stap dichterbij komt, zodat kinderen en hun ouders een moment van rust en ontspanning kunnen vinden tijdens hun verblijf in het ziekenhuis".

Bedankt!
Heel veel dank aan SMB Willems, voor hun prachtige donatie! Het was tevens een eer om deze cheque uitgereikt te krijgen van Estavana Polman. Heel graag danken we haar voor haar tijd en inzet.

Wil jij ook bijdragen aan het speelterras? Klik dan hier en help mee deze fijne plek in de buitenlucht voor onze jonge patiënten te realiseren!

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje