Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Fantastische bijdrage Kreeft Bouwbedrijf voor speelterras Kindercentrum

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Fantastische bijdrage Kreeft Bouwbedrijf ...
Vrouw en kind | 27 september 2022

Wauw, wat een mooi bedrag! Met hun jaarlijkse sportieve netwerkevent, de ‘Kreeft Hike & Bike’ haalde Bouwbedrijf Kreeft vorige week een prachtig bedrag op voor het Rijnstate Vriendenfonds ten behoeve van het speelterras van het Kindercentrum van Rijnstate. Al wandelend en fietsend werd er door de genodigden maar liefst €4.500 aan donaties voor Rijnstate opgehaald!

Maatschappelijk betrokken
Dirk Jan van den Brink, eigenaar Bouwbedrijf Kreeft: “Kreeft bouwt met het oog op de toekomst en is maatschappelijk betrokken. Met onze Hike en Bike sponsorloop geven we onze relaties de kans om elkaar op een andere manier te ontmoeten dan op een gebruikelijke werkdag én halen we gezamenlijk een mooi bedrag op voor één of meerdere lokale, maatschappelijke doelen.”

Een plek om buiten te spelen
Mede-eigenaar Gert van Driesten vult aan: “We zijn ontzettend blij dat we dit jaar kunnen bijdragen aan de realisatie van het speelterras voor de zieke kinderen van Rijnstate. Juist voor hen is het belangrijk om een plek te hebben waar ze even kunnen vergeten dat ze in het ziekenhuis zijn en gewoon lekker buiten kunnen spelen met andere kinderen, broertjes of zusjes.”

Hartelijk dank Bouwbedrijf Kreeft!
Wij zijn Bouwbedrijf Kreeft ontzettend dankbaar voor deze geweldige bijdrage! De naam Kreeft wordt bijgeschreven in het ‘Vrienden van het speelterras’ hart.

Wil jij, net als Bouwbedrijf Kreeft, ook bijdragen aan het speelterras en jouw naam in het vriendenhart laten vereeuwigen? Doneer dan hier €20,22. Dankjewel!

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje