Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Help mee als vrijwilliger bij de doorkomst van de Roparun dwars door Rijnstate!

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Help mee als vrijwilliger bij de doorkoms...
Kanker | 15 april 2024

In het pinksterweekend vindt de jaarlijkse Roparun weer plaats. Een non-stop estafetteloop van ruim 500 kilometer waarmee de deelnemers geld ophalen voor palliatieve kankerzorg om het leven van mensen met kanker draaglijker te maken. Dit jaar loopt de route langs Rijnstate (locatie Arnhem) en is er op 19 mei zelfs een doorkomst voor de hardlopers dóór het ziekenhuis.

Waardevolle voorzieningen dankzij Roparun
Rijnstate heeft in de loop der jaren al veel waardevolle voorzieningen voor de oncologische patiënten via bijdrages van Roparun kunnen aanschaffen. Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor. Om de lopers aan te moedigen en hen te bedanken voor hun inzet, maken we van de doorkomst door het ziekenhuis dan ook een bijzonder moment. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Meld je nu aan als vrijwilliger
Dus heb je nog geen plannen voor zondag 19 mei (Eerste Pinksterdag) tussen 16.00 en 23.00 uur, meld je dan nu aan als vrijwilliger! We hebben mensen nodig langs de route die zorgen voor een veilige doorgang van de lopers en andere bezoekers van Rijnstate, we hebben mensen nodig op het doorkomstplein bij de hoofdingang en zoveel mogelijk mensen die langs de route de lopers aanmoedigen.

Help jij ons mee de doorkomst door Rijnstate tot een onvergetelijk moment voor deze sportieve helden te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger via vriendenfonds@rijnstate.nl. Je ontvangt daarna een uitnodiging voor de vrijwilligersbijeenkomst. Alvast bedankt!

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje