Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

HOERA, Rijnstate Vriendenfonds 10 jaar!

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. HOERA, Rijnstate Vriendenfonds 10 jaar!
Algemeen | 19 april 2022

HOERA! Vandaag, 19 april, bestaat het Rijnstate Vriendenfonds precies tien jaar!
Een mijlpaal die we samen met onze patiënten, donateurs, bedrijfsvrienden en collega's gaan vieren. Houd onze social media berichten de komende tijd goed in de gaten! Daarnaast is het ook hét moment om terug te blikken en trots te zijn op wat er in de afgelopen jaren allemaal bereikt is.

Waardevolle extra voorzieningen
Want in deze tien jaar hebben we vele waardevolle extra voorzieningen voor onze patiënten kunnen realiseren. Van kleine, betekenisvolle faciliteiten zoals een overdekt bushokje bij onze vestiging in Zevenaar, of een interactieve speelwand in de wachtkamer op de poli Kindergeneeskunde, tot de inrichting van de ontmoetings- en informatieruimte van het Oncologisch Centrum of het nieuw te bouwen IC dakterras. Ook heeft het Vriendenfonds een verzameling aan belangrijke onderzoeken binnen Rijnstate kunnen steunen, waarmee we nóg betere zorg aan onze patiënten kunnen bieden.

Dankzij jullie hulp
Al deze prachtige projecten en onderzoeken hadden nooit gerealiseerd kunnen worden zonder de hulp van onze donateurs, sponsors en bedrijfsvrienden. Heel veel dank hiervoor!

Check de video!
Benieuwd naar wat we in de afgelopen 10 jaar hebben gerealiseerd? Bekijk de video voor een kleine greep uit onze vele acties en projecten.

 

 

Bedankt voor jullie steun
Alles wat we in deze jaren voor onze patiënten hebben kunnen realiseren, geeft ons een extra drive om ons hiervoor ook de komende jaren met hart en ziel in te zetten. En dat doen we niet alleen, maar samen met jou! We zijn je enorm dankbaar en hopen ook in de komende tijd op jouw steun te mogen rekenen. Samen maken we meer mogelijk!

Help jij ook mee?
Wil je ook bijdragen aan het welzijn van onze patiënten en onze mooie projecten en onderzoek binnen Rijnstate steunen met een gift? Doneer dan een maandelijks of eenmalig bedrag naar keuze op onze website.

 

 

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje