Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Hoera Rijnstate Vriendenfonds bestaat 12,5 jaar!

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Hoera Rijnstate Vriendenfonds bestaat 12,...
Speciale Projecten | 2 oktober 2024

HOERA! Deze oktobermaand bestaat het Rijnstate Vriendenfonds precies 12,5 jaar! Een mijlpaal die we samen met onze patiënten, donateurs en collega’s van donderdag 3 oktober tot en met 10 oktober vieren. Want wie jarig is trakteert…

Donderdag 3 oktober worden patiënten en bezoekers op 50% korting getrakteerd op alle koffie thee en warme dranken bij restaurant Vermaat in onze ontvangsthal.
Vrijdag 4 oktober ontvangen alle patiënten op de afdelingen een Vriendenfonds Hartenkoek traktatie die met zorg gebakken is door Bakker Hilvers, voorzien van een persoonlijk ‘Hart voor jou’ kaartje.
Maandag 7 oktober trakteren we iedereen op prachtige muziek en zang in de ontvangsthal. Bezoekers en patiënten zijn van harte welkom om mee te zingen en mee te genieten.
Dinsdag 8 oktober trakteren onze collega’s van Eten & Drinken bezoekers van Rijnstate op heerlijke, gezonde hapjes in de ontvangsthal.
Donderdag 10 oktober stappen we met 200 verpleegkundigen, artsen, patiënten en onze Raad van Bestuur op de pedalen van de 20 hometrainers die in de ontvangsthal van 13.00 tot 18.00 uur klaarstaan.

Daarnaast is het ook hét moment om terug te blikken en trots te zijn op wat we in de afgelopen jaren samen allemaal mogelijk gemaakt hebben.

Want in deze 12,5 jaar hebben we vele waardevolle extra voorzieningen voor onze patiënten kunnen realiseren, die we zonder de steun van giftgevers niet mogelijk hadden kunnen maken. Van kleine, betekenisvolle faciliteiten zoals een ‘Charge tot Go’, voor het opladen van smartphones voor (familie van) patiënten op onze Spoedeisende Hulp, of een wellnessbadkamer op onze Oncologie afdeling, waar onze patiënten met kanker kunnen ontspannen en omringd door zachte kleuren en zelf gekozen muziek even kunnen vergeten dat ze in het ziekenhuis zijn, tot reactiverende bedfietsen voor onze dialyse-patiënten en een sfeervolle Beweeg- en Beleeftuin voor onze geriatrische en oncologische patiënten. Ook heeft het Vriendenfonds een groot aantal belangrijke onderzoeken binnen Rijnstate kunnen steunen, waarmee we nóg betere zorg aan onze patiënten kunnen bieden.

Check de video!
Benieuwd naar wat we in de afgelopen 12,5 jaar hebben gerealiseerd? Bekijk de video voor een kleine greep uit de vele acties en projecten.

Bedankt!
Bedankt voor jouw betrokkenheid als donateur bij ons als goed doel van Rijnstate! Op naar nog vele mooie nieuwe jaren waarin we ons weer dubbel en dwars inzetten voor prachtige, betekenisvolle extra voorzieningen voor onze patiënten!

Met feestelijke jubileumgroet,

Team Rijnstate Vriendenfonds

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje