Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Medewerkers Van der Valk Hotel Arnhem collecteren voor Decemberactie

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Medewerkers Van der Valk Hotel Arnhem col...
Speciale Projecten | 29 december 2020

Vanaf 28 december t/m 6 januari collecteren medewerkers van Van der Valk Hotel Arnhem vrijwillig voor onze Decemberactie in de ontvangsthal van het ziekenhuis in Arnhem Noord. Compleet uitgerust met een mobiel pinapparaat (beschikbaar gesteld door CCV) waarmee op anderhalve meter afstand coronaproof en contactloos kan worden betaald, zullen zij deze dagen bezoekers van het ziekenhuis vragen een lichtje te kopen om zo de medewerkers in de zorg en de patiënten van Rijnstate een hart onder de riem te steken.

Bijzondere samenwerking
Van der Valk Hotel Arnhem nam medio december contact op met Rijnstate. Zij wilden graag hun medewerkers – die vanwege de lockdown hun eigen werkzaamheden helaas niet kunnen uitvoeren – kosteloos uitlenen. Een bijzonder aanbod dat we dankbaar en met beide handen hebben aangenomen!

In overleg werd besloten om voor de Decemberactie van het Rijnstate Vriendenfonds te collecteren.

De vrijwilligers van Van der Valk Hotel Arnhem zijn gistermiddag in de ontvangsthal gestart met de collecte. De mobiele pinapparaten, die CCV al eerder kosteloos ter beschikking had gesteld ten behoeve van de Decemberactie, zijn gemonteerd op een stok, waardoor de anderhalve meter wordt gewaarborgd. Pinnen gebeurt geheel contactloos en coronaproof. Ook dragen de vrijwilligers medische mondmaskers.

Op naar nog meer lichtjes!
Wij zijn ontzettend blij dat deze medewerkers van Van der Valk Hotel Arnhem geheel belangeloos tijd vrij maken om voor onze Decemberactie te collecteren. Door hun inzet zal de verkoop van de lichtjes in de laatste week van de actie nog een mooie boost krijgen!

Wil je ook een lichtje kopen, maar kom je niet in het ziekenhuis? Ga dan naar onze website en steun onze Decemberactie: www.rijnstatevriendenfonds.nl/decemberactie

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje