Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Metamorfose voor buitenruimte afdeling Psychiatrie

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Metamorfose voor buitenruimte afdeling Ps...
Speciale Projecten | 26 februari 2024

Een mooie fotowand van de bloeiende heide op de Posbank en een multifunctionele grasmat hebben kleur gebracht aan de buitenruimte van de gesloten afdeling psychiatrie. Met een bijdrage van het Rijnstate Vriendenfonds konden de medewerkers van deze afdeling de ruimte een echte metamorfose geven en transformeren van een sobere plek naar een mooie multifunctionele ruimte waar het prettig toeven is. En daar zijn zij, maar vooral ook hun patiënten erg blij mee.

Uitnodigende ruimte
“De fotowand zorgt voor een fijne sfeer en de grasmat geeft volop mogelijkheden voor sport, spel en ontspanning” vertelt Jolanda van Winkelen, coördinerend verpleegkundige MPU/Psychiatrie. “Wij hopen dat de nieuwe, frisse look van de buitenruimte onze patiënten extra uitnodigt om naar buiten te gaan en te genieten van de frisse lucht. Enorm belangrijk, want bewegen in de buitenlucht verhoogt het welbevinden van de patiënt en geeft welkome afleiding.”

Mogelijk gemaakt door donateurs en bedrijfsvrienden
Het opknappen van de buitenruimte kon mogelijk worden gemaakt door de steun van de donateurs en bedrijfsvrienden van het Rijnstate Vriendenfonds. Daar zijn wij ze ontzettend dankbaar voor!
Wil jij ook bijdragen aan waardevolle extra’s voor onze patiënten en hen daarmee een prettiger verblijf in Rijnstate bieden? Steun dan het Rijnstate Vriendenfonds met een donatie of word structureel donateur.

Samen maken we meer mogelijk!

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje