Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Mooie donatie met een Arnhems tintje voor de daktuinen van Rijnstate!

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Mooie donatie met een Arnhems tintje voor...
Speciale Projecten | 11 maart 2021

Vandaag ontvingen wij namens Koffiebranderij Peeze, Scalabor en Groene Rijders een prachtige cheque van €1.500,- bestemd voor de realisatie van drie bijzondere daktuinen voor de patiënten van Rijnstate.

Arnhem Pakket
Deze drie Arnhemse bedrijven introduceerden eind vorig jaar Het Arnhem Pakket. Een cadeaupakket met mooie producten van lokale ondernemers. Van ieder verkocht pakket ging €2,50 naar het Rijnstate Vriendenfonds. Een prachtig gebaar waar we erg dankbaar voor zijn!

Daktuinen
Als je in het ziekenhuis ligt, is naar buiten gaan niet vanzelfsprekend. Maar juist dan kan frisse lucht en daglicht veel doen voor je gevoel van welzijn. Juist dan kan een natuurlijke en groene omgeving een extra krachtbron zijn op weg naar herstel. Daarom zetten we ons in voor de realisatie van drie bijzondere daktuinen waar de patiënten van Rijnstate in een veilige, groene omgeving kunnen genieten van de buitenlucht tijdens hun herstel, namelijk:

Wij zijn Koffiebranderij Peeze, Scalabor en Groene Rijders enorm dankbaar voor hun geweldige bijdrage aan de realisatie van deze daktuinen! Samen maken we meer mogelijk.


Gun jij onze patiënten ook een plek in de zon? Doneer dan nu voor één van de daktuinen (volg de links hierboven). Hartelijk dank!

Op de foto v.l.n.r.: Steven Koster, eigenaar van Groene Rijders, Salesmanager Albert Kemperman van Peeze en Gerjanne ter Beest, verpleegkundig specialist infectieziekten en bestuurslid van het Rijnstate Vriendenfonds.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje