Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Muzikale traktatie voor bezoekers en patiënten - deel drie!

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Muzikale traktatie voor bezoekers en pati...
Algemeen | 19 mei 2022

Wie jarig is trakteert en bij een verjaardag hoort muziek!
Vanwege het 10-jarig bestaan van het Rijnstate Vriendenfonds werden onze patiënten en bezoekers vandaag voor de derde keer deze maand in de ontvangsthal getrakteerd op een sfeervol muzikaal cadeautje. Emma Derksen, Bente Borsboom en Mila Noe, alle drie tweedejaars studentes van de muziekopleiding van het Rijn IJssel uit Arnhem, vulden tussen 14.00 – 15.30 uur de ontvangsthal van Rijnstate met sfeervolle zang en gitaarmuziek.

De drie muzikale talenten, die samen de band 'The After School Ghosts' formeren, lieten de luisteraars even vergeten dat ze in het ziekenhuis waren en zorgden voor een melodieus moment van ontspanning bij bezoekers en patiënten die in de ontvangsthal waren. Op geheel eigen wijze vertolkten de drie bandleden bekende liedjes en lieten hiervan mooie akoestische versies horen.

Wil je niets missen?!
De komende maanden worden diverse activiteiten vanuit het Rijnstate Vriendenfonds voor patiënten en bezoekers georganiseerd vanwege het 10-jarig bestaan. Nieuwsgierig? Houd onze social media kanalen dan goed in de gaten!

Meehelpen om waardevolle wensen te vervullen?
Wil jij ons meehelpen het verblijf voor onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken? Of extra onderzoek mogelijk maken voor nóg betere zorg? Steun ons dan met een donatie. Alvast bedankt!

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje