Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Muzikale traktatie voor patiënten en bezoekers - deel twee!

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Muzikale traktatie voor patiënten en bezo...
Algemeen | 12 mei 2022

Wie jarig is trakteert en… bij een verjaardag hoort muziek! Vanwege het 10-jarig bestaan van het Rijnstate Vriendenfonds werden onze patiënten en bezoekers vandaag voor de tweede keer deze maand in de ontvangsthal getrakteerd op een sfeervol muzikaal cadeautje. Isabelle van de Heuvel en Susan Gemser, beide tweedejaars studentes van de muziekopleiding van het Rijn IJssel uit Arnhem, vulden tussen 14.00 – 15.30 uur de ontvangsthal van Rijnstate met prachtige zang en gitaarmuziek.

Zomerbries en melancholie doen ziekenhuis even vergeten
De beide singer songwriters toverden met hun repertoire een glimlach op de gezichten van de bezoekers en patiënten die voorbij kwamen. Isabelles liedjes zweefden als een frisse zomerbries door de ontvangsthal en Susan wist met haar Nederlandse repertoire vol gevoel en melancholiek de luisteraars te raken. De getalenteerde dames zorgden voor een moment van ontspanning waardoor het ziekenhuis voor het publiek even naar de achtergrond verdween.

Op 19 mei treden nog meer muzikanten van de muziekopleiding van Rijn IJssel op voor patiënten en bezoekers.

Wil je niets missen?!
De komende maanden worden diverse activiteiten vanuit het Rijnstate Vriendenfonds voor patiënten en bezoekers georganiseerd vanwege het 10-jarig bestaan. Nieuwsgierig? Houd onze social media kanalen dan goed in de gaten!

Meehelpen om waardevolle wensen te vervullen?
Wil jij ons meehelpen het verblijf voor onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken? Of extra onderzoek mogelijk maken voor nóg betere zorg? Steun ons dan met een donatie.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage!

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje