Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Muzikale traktatie voor patiënten en bezoekers

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Muzikale traktatie voor patiënten en bezo...
Algemeen | 5 mei 2022

Wie jarig is trakteert! En bij een verjaardag hoort muziek! Vanwege het 10-jarig bestaan van het Rijnstate Vriendenfonds worden onze patiënten en bezoekers in de ontvangsthal getrakteerd op een sfeervol muzikaal cadeautje. Op 5, 12 en 19 mei vullen studenten van de Podiumkunsten opleiding van het Rijn IJssel uit Arnhem tussen 14.00 – 15.30 uur de ontvangsthal van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem met prachtige zang en gitaarmuziek.

Patiënten ontroert door stem Yara Beeks
Met een stem als een nachtegaal nam Yara Beeks, singer songwriter, de patiënten en bezoekers mee op een muzikale reis langs haar repertoire, dat bestond uit een aantal covers zoals 'Hallelujah' en diverse eigen geschreven nummers. De aanwezige patiënten werden geraakt door Yara's prachtige klanken en beleefden een moment van ontspanning waardoor hun ziekzijn even een moment naar de achtergrond verdween. "Je hebt me een onvergetelijk moment bezorgd" sprak een van de aanwezige patiënten tot slot, toen Yara aan het einde van haar optreden gehoor gaf aan zijn verzoek om het nummer "Fields of gold" nogmaals te zingen, omdat het hem zo herinnerde aan een dierbare.

 

Op 12 mei en 19 mei treden nog meer muzikanten van de Podiumkunsten opleiding van Rijn IJssel op voor patiënten en bezoekers.

Wil je niets missen?!
De komende maanden worden diverse activiteiten vanuit het Rijnstate Vriendenfonds voor patiënten en bezoekers georganiseerd vanwege het 10-jarig bestaan. Nieuwsgierig? Houd onze social media kanalen dan goed in de gaten!

Meehelpen om waardevolle wensen te vervullen?
Wil jij ons meehelpen het verblijf voor onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken? Of extra onderzoek mogelijk maken voor nóg betere zorg? Steun ons dan met een donatie. Alvast bedankt voor jouw bijdrage!

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje