Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

"Natuurlijk konden wij hier geen nee tegen zeggen"

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. "Natuurlijk konden wij hier geen nee tege...
Speciale Projecten | 24 oktober 2023

Een evenement kan niet zonder sponsoren. En al helemaal niet als je een goed doel bent. We zijn dan ook giga trots op en dankbaar voor de enthousiaste JA NATUURLIJK van Formupgrade Beweegcentrum op onze vraag of zij als hoofdsponsor het Rijnstate Tour de Friends evenement op 2 november willen steunen!

In beweging
Thomas Verheij, CEO Formupgrade: “Dat bruggetje naar ‘Ja dat willen wij’, was snel gemaakt. Wij zijn als Formupgrade toegespitst op het in beweging brengen van mensen om fitter te worden en te blijven. Rijnstate zet ook al jaren in op reactiverend verplegen waarbij ze de gezondheid van patiënten extra stimuleren door veel aandacht te geven aan beweging, ontspanning en voeding. Dit bevordert het herstel en zo kan de achteruitgang in functie en spierkracht zoveel mogelijk beperkt worden en soms zelfs worden voorkomen. Beweging, ontspanning en goede voeding zijn voor ons als Formupgrade, met twee sportlocaties en drie fysiotherapie- en leefstijlpraktijken in Arnhem, ook onze uitgangspunten.

Beweeg- en beleeftuin
Het evenement Rijnstate Tour de Friends nodigt iedereen in de regio en bezoekers van het ziekenhuis uit om op 2 november tussen 14.00 en 20.00 uur in beweging te komen op hometrainers voor een bijzonder goed doel; een mooie beweeg- en beleeftuin voor patiënten met kanker en oudere patiënten. Zodat zij straks tijdens een zware behandeling of spannende opname binnen de veilige muren van het ziekenhuis in de buitenlucht kunnen ontspannen en bewegen om te werken aan hun herstel. Helaas kennen wij binnen onze families en netwerk ook dierbaren die geconfronteerd worden met kanker en geriatrische aandoeningen. Natuurlijk konden wij  geen nee zeggen tegen dit mooie initiatief dat wij graag steunen.

Samen in beweging
Wij gaan daarnaast onze leden ook vragen om in de week voorafgaand aan het evenement op onze eigen locaties mee in beweging te komen voor deze bijzondere tuin. Zo kunnen we met z’n allen in de regio ons steentje bijdragen aan dit bijzonder mooie doel.”

Bedrijfsvriend
Naast het feit dat Formupgrade hoofdsponsor is geworden van dit bijzondere evenement, zijn zij tevens toegetreden als bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds.

Wil jij als lid van Formupgrade in de week van 26 oktober tot 1 november de actie van Formupgrade voor een tuin voor de oncologische en geriatrische patiënten van Rijnstate steunen, klik dan hier.

Wil je op 2 november zelf of met een team in de ontvangsthal van Rijnstate meefietsen op de hometrainers in een van de 11 fietsrondes van 20 of 30 minuten, meld je dan hier aan.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje