Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Onze wens voor 2022: een speelterras voor onze jonge patiëntjes

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Onze wens voor 2022: een speelterras voor...
Vrouw en kind | 3 januari 2022

Onze wens voor 2022

 

Ieder kind moet kunnen spelen; ook als je in het ziekenhuis ligt. Daarom willen wij een speelterras voor onze jonge patiëntjes realiseren. Een uitdagende speelplek in de buitenlucht, waar kinderen kunnen bewegen, plezier maken en weer even de regie in eigen hand nemen.

Helende omgeving
Uitgangspunt binnen de kindergeneeskunde in Rijnstate is 'positieve gezondheid'. Onderdeel daarvan is een helende omgeving; een omgeving die bijdraagt aan het herstel en welbevinden van de patiënt. De realisatie van een speelterras in de buitenlucht sluit hier perfect op aan. Op het speelterras worden kinderen uitgedaagd om te bewegen en plezier te maken. Ze krijgen de regie in eigen handen en dat heeft een positieve invloed op de gezondheid van het kind.

Veilig en duurzaam
Het speelterras wordt zodanig ontworpen dat er in alle jaargetijden gebruik gemaakt van kan worden. Een veilige en groene plek, gemaakt van duurzame materialen, waar kinderen én hun familie kunnen ontspannen, bewegen en genieten.

Doneer en laat onze patiënten spelen!
Wil jij ook meehelpen dit bijzondere speelterras voor onze jonge (en wat oudere) patiënten te realiseren? Doneer dan nu en maak spelen in de buitenlucht voor onze patiënten mogelijk!

 

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje