Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Prachtige donatie Bunzl Retail & Industry is hart onder de riem voor patiënten en zorgpersoneel

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Prachtige donatie Bunzl Retail & Industry...
Vrouw en kind | 20 januari 2022

"We vinden het belangrijk om er voor elkaar te zijn"

We zijn ontzettend blij met de prachtige donatie van Bunzl Retail & Industry uit Arnhem, die hiermee patiënten en zorgpersoneel van Rijnstate een hart onder de riem steekt. Met deze donatie draagt de Arnhemse onderneming tevens bij aan de realisatie van een uniek speelterras voor de patiënten van de Kinderafdeling van Rijnstate.

"De druk op de zorg en het personeel is hoog, zeker in deze periode. Maar ook de patiënten die tijdens deze periode in het ziekenhuis liggen kennen een zware tijd. Genoeg redenen om deze mensen een hart onder de riem te steken. We vinden het belangrijk om er voor elkaar te zijn. Voor onze medemens. We waarderen de zorgmedewerkers enorm. Zij staan dag en nacht klaar voor mensen uit de omgeving, ook voor onze medewerkers die veelal uit deze regio komen,'' zegt Wilbert van Wachtendonk, Managing Director Bunzl Retail & Industry.

Uniek speelterras
Bunzl Retail & Industry wilde daarnaast graag hun steentje bijdragen aan de realisatie van een uniek speelterras voor de zieke kinderen op de afdeling Kindergeneeskunde. Zodat ook zij straks in een veilige omgeving even onbezorgd kunnen spelen en genieten. "Zo maken we samen het verschil", besluit Wilbert.

Regionale betrokkenheid
"Wij zijn Bunzl Retail & Industry enorm dankbaar voor hun hartverwarmende donatie. Het is geweldig om te zien en voelen dat zij hun regionale betrokkenheid als Arnhems bedrijf op deze geweldige wijze tonen. Dankzij hun donatie komt de realisatie van het speelterras voor onze jonge patiënten weer een stapje dichterbij!", aldus Jolande van der Kemp, Manager Rijnstate Vriendenfonds.

Meer weten over het speelterras of ook doneren? Klik dan hier.

Foto: v.l.n.r. Wilbert van Wachtendonk en Jolande van der Kemp

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje