Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Prachtige opbrengst edelsteengeschenkactie Ruben Robijn

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Prachtige opbrengst edelsteengeschenkacti...
Speciale Projecten | 12 januari 2024

Onder het mooie kunstwerk 'Gaia' (de aarde) van Luke Jerram in het atrium van Rijnstate in Arnhem ontving Jolande van der Kemp, manager Rijnstate Vriendenfonds uit handen van Ilja Bruggeman, eigenaar van Ruben Robijn uit Duiven een prachtige cheque. Het resultaat van onze edelsteengeschenkactie die dankzij Ruben Robijn opgezet kon worden. Van elk besteld edelsteengeschenk via een speciale Rijnstate Vriendenfonds pagina heeft Ruben Robijn zestig procent van het aankoopbedrag gedoneerd aan het Rijnstate Vriendenfonds.

Warm hart voor projecten Rijnstate Vriendenfonds
Ilja Bruggeman: "Als onderneming in Duiven willen we heel graag bijdragen aan dit mooie, goede doel; wij gunnen alle patiënten van Rijnstate een zo aangenaam mogelijk verblijf en vinden het bijzonder mooi dat het Vriendenfonds zich hiervoor inzet. Wanneer je verblijf in een ziekenhuis, wat natuurlijk nooit een pretje is, net wat aangenamer wordt gemaakt doordat je meer plezier, beweging en/of zonlicht krijgt, dan ben ik ervan overtuigd dat je herstel sneller en voorspoediger zal verlopen. Hierom heb ik ervoor gekozen om met Ruben Robijn de stichting Rijnstate Vriendenfonds een warm hart toe te dragen. We staan enorm achter dit goede doel en ik ben super trots dat we dit bedrag, samen met iedereen die in de decembermaand een 'Vriendenfondsgeschenk' besteld heeft, voor het Vriendenfonds hebben mogen ophalen."

Ruben Robijn zet steun Vriendenfonds voort
"We hebben dan ook besloten om onze steun in de komende periode voort te zetten. Dit betekent dat iedereen nog steeds via de Vriendenfonds donatiegeschenkpagina op onze website een geschenk kan bestellen, waarvan zestig procent ten goede komt aan het Rijnstate Vriendenfonds. In de komende tijd gaan wij deze pagina verder aanvullen met leuke geschenken voor betekenisvolle momenten, zoals Valentijnsdag, moeder- en vaderdag, een geboorte van een kindje en andere speciale gelegenheden."

Wij zijn ontzettend blij met de voortzetting van deze hartverwarmende samenwerking. Dankjewel Ruben Robijn voor jullie steun!

Bestel hier jouw edelsteengeschenk en steun met jouw aankoop het Rijnstate Vriendenfonds!

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje