Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Rijnstate Vriendenfonds ontvangt twee prachtige cheques van Vermaat

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Rijnstate Vriendenfonds ontvangt twee pra...
Algemeen | 21 september 2023

Dubbel geluk deze week! Want wij ontvingen maar liefst TWEE prachtige cheques van onze bedrijfsvriend Vermaat!

Dokter Daan
Van iedere Dokter Daan knuffelbeer die in de winkel van Vermaat in Rijnstate Arnhem verkocht is, doneerden zij een deel van de opbrengst aan het Rijnstate Vriendenfonds. De verkoop van onze berezachte mascotte leverde een fantastisch bedrag op van €1.029,58.

IJs en Vriendenfonds menudeals
De tweede cheque die wij mochten ontvangen kwam van de opbrengst van de verkochte Vriendenfonds menudeals in het restaurant van Vermaat en van de opbrengst van de ijsverkoop in juni, juli en augustus.


Sander Both, horecamanager Vermaat - Rijnstate, Arnhem: "Begin dit jaar zijn we gestart met de verkoop van gezonder ijs, met minder suiker en minder calorieën. Van ieder verkocht bolletje doneerden wij 5 eurocent aan het Vriendenfonds. We hebben deze zomer meer dan 17.000 bolletjes verkocht en dat levert een prachtige bijdrage aan het Rijnstate Vriendenfonds op. Wij vinden het ontzettend leuk dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan de mooie projecten van het Vriendenfonds."

Dankjewel Vermaat!
En wij zijn daar als Rijnstate Vriendenfonds natuurlijk ook enorm blij mee. Vermaat, hartelijk dank voor deze dubbeldikke donatie!

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje