Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Ronde Tafel 177 Oosterbeek doneert opbrengst Drive-in cinema aan speelterras

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Ronde Tafel 177 Oosterbeek doneert opbren...
Algemeen | 25 mei 2023

Vorige week overhandigden Egbert Hietberg en Frederik de Hosson uit naam van de Ronde Tafel 177 Oosterbeek een prachtige cheque voor het buitenspeelterras van het Kindercentrum in Rijnstate. Het bedrag van € 2.777 was de opbrengst van een unieke drive-in bioscoop die de Ronde Tafel afgelopen maart in Oosterbeek organiseerde.

Drive-in groot succes
Egbert Hietberg: "Dit was de tweede keer dat we een drive-in bioscoop organiseerden. Een ontzettend leuke dag waar we drie topfilms draaiden; een vrolijke kinderfilm, een familiefilm en 's avonds een spectaculaire blockbuster. Snacks konden met een smartphone vanuit de auto worden besteld. Bezoekers waren enorm enthousiast en we hopen van de drive-in een terugkerend Oosterbeeks evenement te maken. Dit jaar was de opbrengst bestemd voor de realisatie van het buitenspeelterras. Een prachtig project waar we ook in 2022 al voor in de bres sprongen."

Meerdere acties voor het speelterras
Frederik de Hosson vult aan: "Tijdens de Airborne afgelopen september verkochten we drankjes en versnaperingen en rond de feestdagen champagne. De opbrengst van deze acties doneerden we al eerder aan het buitenspeelterras. Wij zijn er trots op dat we met onze tafelgenoten bijdragen aan een fijne plek in de buitenlucht, waar kinderen die in Rijnstate opgenomen zijn, kunnen spelen en bewegen en even kunnen vergeten dat ze in het ziekenhuis zijn."

Dankbaar
Sigrid Bouma, teammanager zorg Kindergeneeskunde en Jolande van der Kemp, manager fondsenwerving Rijnstate Vriendenfonds, namen de cheque met veel plezier in ontvangst. Sigrid Bouma: "We zijn ontzettend dankbaar voor de hartverwarmende inzet van de Ronde Tafel 177. Het speelterras is een uniek en kostbaar project, maar met deze mooie donatie zijn we weer een stapje dichter bij de realisatie van onze grote wens!"

Ook bijdragen aan het buitenspeelterras? Doneer dan hier een bedrag naar keuze.

Alvast bedankt. Samen maken we meer mogelijk!

Op de foto vlnr: Frederik de Hosson, Jolande van der Kemp, Sigrid Bouma en Egbert Hietberg.

Bekijk de video hieronder voor een impressie van de drive-in cinema.

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje