Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Rotary Club Arnhem doneert verkoelende shirts voor medewerkers IC Rijnstate

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Rotary Club Arnhem doneert verkoelende sh...
Covid-19 | 7 mei 2020

Wij zijn ontzettend blij met de prachtige donatie van Rotary Club Arnhem, waarmee maar liefst 300 verkoelende T-shirts zijn aangeschaft, speciaal bestemd voor de medewerkers van de Intensive Care van Rijnstate.

300 verkoelende shirts
Op onze IC afdeling wordt harder gewerkt dan ooit. Artsen en verplegend personeel maken lange dagen en wijden zich met liefde aan hun zware taak. Rotary Club Arnhem besloot de helden van deze afdeling een hart onder de riem te steken. Als dank voor de onvermoeibare inzet van de IC medewerkers, doneerde Rotary Arnhem een mooi bedrag, waardoor 300 verkoelende T-shirts konden worden aangeschaft. Deze shirts worden onder de verplichte beschermende kleding gedragen en zorgen ervoor dat het IC personeel zo comfortabel mogelijk hun werk kan doen.

Veldman Sport Arnhem en Rotary Club Arnhem: #Samensterk
Door de medewerking van Veldman Sport uit Velp konden de shirts al binnen een paar dagen geleverd worden. En als extra support voor onze collega's op de IC, printte Veldman Sport daarnaast kosteloos het Rijnstate logo op alle shirts. Een mooi gebaar!

Bedankt!
Namens al het zorgpersoneel van de Intensive Care danken wij Rotary Club Arnhem en Veldman Sport voor hun prachtige bijdrage aan de strijd tegen het corona virus. Samen staan we sterk!
     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje