Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Trap mee met de Rijnstate Tour de Friends op 10 oktober!

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Trap mee met de Rijnstate Tour de Friends...
Speciale Projecten | 26 augustus 2024

No­teer je don­der­dag 10 okto­ber alvast in jouw agen­da? Want dan trap­pen we, midden in onze ontvangsthal, af met de tweede edi­tie van het bruisende spon­so­re­ve­ne­ment Rijn­sta­te Tour de Friends!

Kom mee in beweging en beleef het mee; individueel of sa­men met col­le­ga's of vrien­den
Meld je individueel aan of mobiliseer jouw collega's, familie en vrienden en ga samen als team de uitdaging aan om één of (voor de echte diehards) meerdere rondes te fietsen. Bedenk een leuke naam voor jouw "wie­ler­ploeg", dos je uit in een leuk te­nue, maak een leuke foto bij de fotokist en trap sa­men één of meer­de­re ron­des mee. Jong, oud, spor­tief of niet; ie­der­een kan in zijn of haar ei­gen tem­po mee­doen! En wie niet mee kan fietsen, kan de fietsers aanmoedigen en voor een klein donatiebedrag leuke liedjes aanvragen bij de DJ.

Waarvoor we op 10 oktober op de pedalen stappen
Dit jaar komen we in beweging voor vier betekenisvolle voorzieningen voor on­ze pa­ti­ën­ten van de afdeling Oncologie, Hartziekten en Neurologie, Geboortezorg en het Kindercentrum.

Ver­ze­ker je van een start­plek en meld je vandaag aan!
Re­ser­veer di­rect jouw start­tijd en stap op 10 oktober op de pe­da­len van één van de 20 ho­me­trai­ners voor een ron­de van 20 of 30 mi­nu­ten. De eer­ste ron­de van 20 mi­nu­ten start om 13.00 uur. Van­af 15.10 uur star­ten de ron­des van 30 mi­nu­ten. De bu­si­ness­ron­de van 45 mi­nu­ten be­gin­t om 18.00 uur. In totaal zijn er 10 rondes waarvoor ingeschreven kan worden.

Klik hier voor al­le exac­te start­tij­den en ver­de­re in­for­ma­tie over de in­schrij­ving.

Wat kost het om mee te doen?
Het donatiebedrag voor een ronde van twintig minuten fietsen is € 20,- en voor een ronde van dertig minuten fietsen is dat € 30,- per hometrainer. Er zijn twee manieren om dit bedrag te voldoen:
- Je kan jouw/jullie startbedrag direct zelf doneren, of
- je maakt gratis op de website van het Rijnstate Vriendenfonds jouw/jullie eigen actiepagina aan waardoor je jouw startbedrag en inzet voor de Rijnstate Tour de Friends kan laten sponsoren door relaties, col­le­ga's, fa­mi­lie en vrien­den met een be­drag naar keu­ze. Dit is heel eenvoudig:
Ga hier­voor naar on­ze web­si­te en maak met een korte tekst en fo­to in een paar minuten een eigen actiepagina aan. In no ti­me staat jouw/jullie per­soon­lij­ke ac­tie­pa­gi­na online en heb je het in­schrijf­geld (of meer) bij el­kaar!

En …voor degene of het team dat het hoogste bedrag bij elkaar fietst, wacht een leuke verrassing!

Waarom meedoen aan de Rijnstate Tour de Friends?
In beweging zijn is goed voor lichaam en geest. En het is nog leuker als je het voor het goede doel doet. Daarnaast draag je met jouw inzet direct bij aan vier betekenisvolle voorzieningen voor onze patiënten. Hoe tof is dat! Dus trek je sportschoenen uit de kast, kies jouw rondetijd van 20 of 30 minuten, kies jouw steunproject(en) en reserveer vandaag nog jouw gewenste starttijd op één van de 20 hometrainers!

Naast een unieke belevenis die je niet snel zal vergeten krijgt iedereen die meedoet een passend aandenken en maak je kans op leuke extraatjes tijdens de fietsrondes! Dus schrijf je snel in, individueel of als team.

Graag tot ziens op 10 oktober!

Meld je nu aan voor dit unie­ke en spor­tie­ve eve­ne­ment in Rijn­sta­te.

Vra­gen? Bel of mail ons:
Mail: vrien­den­fonds@rijn­sta­te.nl

Tel Jo­lan­de van der Kemp: 06 21308283
Tel Chan­tal van Aken: 06 10509354

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje