Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Warm onthaal voor sportieve deelnemers Roparun 2022

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Warm onthaal voor sportieve deelnemers Ro...
Algemeen | 7 juni 2022

Onder luid applaus werden zaterdagavond alle Roparun lopers door burgemeester Ahmed Marcouch, het Rijnstate Oncologisch Centrum en Rijnstate Vriendenfonds, warm onthaald in de binnenstad van Arnhem.

De lopers, die in drie dagen meer dan 500 kilometer in estafettevorm aflegden, ontvingen uit handen van burgemeester Ahmed Marcouch en Mirella Elbersen, hoofd Oncologisch Centrum, een Rijnstate tas met water en versnapering, als aanmoediging en dank voor hun geweldige inzet en prestatie om geld op te halen voor palliatieve kankerzorg.

Bijdrage vanuit Stichting Roparun voor oncologische patiënten Rijnstate
Mirella Elbersen: "We hebben als Rijnstate Oncologisch Centrum eerder o.a. een donatie ontvangen vanuit Stichting Roparun, waarmee wij hoofdhuidkoelers hebben kunnen aanschaffen voor onze oncologische patiënten waardoor de kans op haaruitval geminimaliseerd wordt tijdens de chemokuren. Daarvoor zijn we Roparun dankbaar."

Jolande van der Kemp, manager Rijnstate Vriendenfonds vult aan: "Dit jaar hebben we een wens ingediend voor speciale beweegelementen in de Beweeg- en Beleeftuin, die we willen realiseren in Rijnstate. Bewegen in de buitenlucht is een belangrijke krachtbron voor herstel. Deze tuin, bovenop het dak, grenzend aan ons Oncologisch Centrum, wordt een waardevolle plek waar onze patiënten met kanker veilig kunnen ontspannen en bewegen in de buitenlucht."

Met dank aan: Bakkerij 't Stoepje en Albert Heijn Rozet voor de smakelijke bijdrage in de Rijnstate tas en Team Hollander, Dudok Arnhem, Runnersworld Arnhem en vele anderen voor de geweldige sfeer en aankleding.

Meehelpen om de Beweeg- en Beleeftuin mogelijk te maken?
Wil jij ook een steentje bijdragen aan de aankleding voor deze bijzondere tuin? Steun ons dan hier met jouw donatie. Alvast bedankt!

 

 

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje