Header bedrijfvrienden

Word ook bedrijfsvriend

  1. Home
  2. Onze bedrijfsvrienden
  3. Bedrijfsvriend worden

Word ook bedrijfsvriend

Het Rijnstate Vriendenfonds verwelkomt u graag als bedrijfsvriend. Als bedrijfsvriend kunt u veel betekenen voor de diverse patiëntgroepen van Rijnstate en komt u in contact met bestuurders en specialisten van Rijnstate en diverse bedrijven en organisaties. Een mooie kans dus, om uw netwerk te versterken!

Bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds

Als Bedrijfsvriend steunt u het Rijnstate Vriendenfonds met een bijdrage van minimaal € 1500,00 per jaar. In ruil daarvoor bieden wij u:

  • vermelding op de website van het Rijnstate Vriendenfonds;
  • een jaarlijkse bedrijfsvriendenbijeenkomst met interessante inhoud, mogelijkheid tot netwerken en gesprekken met directie en specialisten van Rijnstate. De eerstvolgende bedrijfsvriendenbijeenkomst vindt plaats in het voorjaar van 2020;
  • de mogelijkheid om uw organisatie extra te presenteren op de website van het Rijnstate Vriendenfonds;
  • korting in het restaurant (20%) en de winkel (10%) van Vermaat in Rijnstate Arnhem op vertoon van uw
    Rijnstate Vriendenpas;
  • een speciale uitnodiging voor de open dag van Rijnstate.

Daarbij geeft u als bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds op een mooie manier invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoe word ik bedrijfsvriend
Heeft u interesse in een bedrijfsvriendschap bij het Rijnstate Vriendenfonds, neem dan vrijblijvend contact op met de manager Fondsenwerving op telefoonnummer 088 005 6621, of stuur een mail naar vriendenfonds@rijnstate.nl. Wij maken graag met u kennis!

Rijnstate Vriendenfonds heeft de ANBI-status: uw giften aan ons kunt u aftrekken van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de geldende regels). Uiteraard kunt u ook een gift overmaken op rekening 67.28.70.819 t.a.v. Rijnstate Vriendenfonds

De sponsoren en bedrijfsvrienden het Rijnstate Vriendenfonds:

Rijnstate hartje