Op zaterdagavond 28 januari en op zondagmiddag 29 januari 2017 vond in de Concertzaal van Oosterbeek een groots Spinning Event plaats. In twee dagen hebben maar liefst 150 deelnemers 3 uur lang gefietst voor het goede doel! Vandaag kregen we de cheque overhandigd met het prachtige resultaat! Het Spinning Event en de wijnactie die eromheen werd georganiseerd brachten in totaal 4.487,00 euro op voor het Rijnstate Vriendenfonds en 1250,00 euro voor X-Fitt voor minima vanuit sportschool Physique.

Eugène Bongers, directeur Physique, en Annette Visser, manager fondsenwerving Rijnstate, nemen de cheques met fantastische opbrengst in ontvangst van de organisatoren van het Spinning Event Marco Hengeveld en Marcel Verwijst.

Eugène Bongers, directeur Physique, en Annette Visser, manager fondsenwerving Rijnstate, nemen de cheques met fantastische opbrengst in ontvangst van de organisatoren van het Spinning Event Marco Hengeveld en Marcel Verwijst.

Opbrengst voor oncologisch onderzoek Rijnstate

Voor het Spinning Event werden twee goede doelen geselecteerd: Het Rijnstate Vriendenfonds, voor het CPCT-onderzoek, en een project om een aantal minima in Arnhem het leefstijlprogramma X-Fittt aan te bieden vanuit sportschool Physique. Het eerste doel, van het Vriendenfonds, is een project dat onderzoek naar individuele behandeling van kanker (CPCT) in de regio mogelijk wil maken. Rijnstate doet namelijk mee aan onderzoek naar een doelgerichte behandeling van kanker ‘op maat’. Dat betekent voor de toekomst dat elke patiënt met kanker een behandelplan ‘op maat’ krijgt met veel betere resultaten en veel minder onnodige bijwerkingen van een algemene behandeling. Om deel te kunnen nemen aan dit onderzoek en het te kunnen realiseren hebben we een flink bedrag nodig. Het Spinning Event wil graag een steentje bijdragen om dit bedrag te realiseren, zodat in de nabije toekomst ook in deze regio steeds meer patiënten met kanker een behandeling op maat aangeboden kunnen worden en hen een hoop extra leed kan worden bespaard!

Meer informatie over het onderzoek

Het Spinning Event

Kids voor vriendenfonds spinning marathon 2017De organisatie van het Spinning Event was in handen van spinninginstructeurs Marco Hengeveld en Marcel Verwijst. Zowel zaterdagavond als zondagmiddag was de Concertzaal in Oosterbeek gevuld met vele fanatieke spinners, fantastische muziek (deels live) en natuurlijk de enthousiaste spinninginstructeurs. Dit jaar werd er voor het eerst op de zondagochtend een speciale spinningles van een half uur voor kinderen verzorgd. Zo konden de kids ervaren hoe leuk het is om samen te fietsen in de geweldige ambiance van de concertzaal in Oosterbeek. De kinderen betaalden geen inschrijfgeld, maar lieten zich door familie en vrienden sponseren voor hetzelfde goede doel. De kids zorgden met elkaar voor een opbrengst van maar liefst 775,80 euro! Het Rijnstate Vriendenfonds en Rijnstate zijn al deze kids en natuurlijk ook de volwassen spinners enorm dankbaar voor het meedoen aan dit event en voor de fantastische opbrengst!

 

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *