Samen zorgen voor goede zorg

Voor de beste zorg willen we onderzoeken, vernieuwen en onze patiënten de beste, mooiste en prettigste faciliteiten aanbieden. Dit zijn vaak de projecten waar geen geld voor is binnen de budgetten van het ziekenhuis. Om dit toch mogelijk te maken, zoeken we extra gelden en samenwerking. Dit doen we vanuit het Rijnstate Vriendenfonds.

Wat is vriendschap eigenlijk? Volgens van Dale is een vriend een persoon waarmee je door gevoelens van genegenheid bent verbonden. Een vorm van verbintenis dus, ‘samen’. Met vrienden heb je vaak meer geduld dan met andere mensen. Doorgaans ben je meer bereid om een vriend te helpen. Vrienden hebben gewoon een streepje voor, zo eenvoudig is het.

Deze verbintenis gaan we graag aan, zowel met particulieren als met organisaties. Omdat we er zeker van zijn dat we wat voor elkaar kunnen betekenen en dat we samen kunnen zorgen voor nóg betere zorg.

Kijk hier voor de verschillende vormen van steun

Veel voordeel met de Rijnstate Vriendenpas

Als vriend van het Rijnstate Vriendenfonds ontvangt u gratis de Rijnstate Vriendenpas. Op vertoon van uw Rijnstate Vriendenpas ontvangt u korting bij verschillende organisaties. Meerdere organisaties volgen in de loop van dit jaar!

Deelnemen aan de Rijnstate Vriendenpas is een mooie vorm van samenwerking met het Rijnstate Vriendenfonds, waar zowel u als onze vrienden voordeel aan beleven. Heeft u ook interesse om uw organisatie toe te voegen aan de Rijnstate Vriendenpas?


Member worden?

Korting voor particulieren

Als vriend van het Rijnstate Vriendenfonds ontvangt u gratis de Rijnstate Vriendenpas. Op vertoon van uw Rijnstate Vriendenpas ontvangt u korting bij verschillende organisaties. Meerdere organisaties volgen in de loop van dit jaar!

Korting voor organisaties

Als vriend van het Rijnstate Vriendenfonds ontvangt u gratis de Rijnstate Vriendenpas. Op vertoon van uw Rijnstate Vriendenpas ontvangt u korting bij onderstaande organisaties. Meerdere organisaties volgen in de loop van dit jaar!

Uw organisatie op de Rijnstate Vriendenpas?

Deelnemen aan de Rijnstate Vriendenpas is een mooie vorm van samenwerking met het Rijnstate Vriendenfonds, waar zowel u als onze vrienden voordeel aan beleven.

Heeft u ook interesse om uw organisatie toe te voegen aan de Rijnstate Vriendenpas?
Neem dan contact op met Jaklien Schellekens, manager Fondsenwerving van Rijnstate: vriendenfonds@rijnstate.nl of 088 – 005 6621.

Onze bedrijfsvrienden, sponsoren en partners

Het Rijnstate Vriendenfonds ontvangt steun van vele organisaties, op verschillende manieren. Wij zijn trots dat we samen met onderstaande organisaties het verschil kunnen maken voor onze patiënten!

Het hart op de juiste plaats:

‘Wij zorgen u ook?’

Vriendin Marja (Geriater Rijnstate)

Word ook vriend   Vrienden aan het woord