Op de nieuwe poli in Zevenaar willen we graag zorgen voor leuke en goede afleiding voor kinderen. Hiervoor gaan we een interactieve lichtmuur aanschaffen: de Nebulawand. Voor de financiering zijn we op zoek naar sponsors en donateurs. Help je mee?
Afgerond
Afleiding voor kids met Nebulawand
4
Donaties
€17.638,00
Opgehaald van het doel €17.638,00
100%
0 dagen resterend
Afgelopen
Doneren is niet meer mogelijk.

Laatste donatie

€ 1445,-
Anoniem

De Nebulawand is een interactieve lichtmuur met honderden LED lichtjes, die elk individueel reageren op aanraking. Het systeem biedt leuke en uitdagende activiteiten gericht op spelen, bewegen en leren. Het doel van deze wand is om de vele kinderen die dagelijks in de wachtruimte komen een fijne en innovatieve manier te bieden om samen te spelen en kind te zijn, maar daarnaast ook om de kinderen afleiding te geven en daarmee onrust en zenuwen weg te nemen.

Op de kinderpoli in Arnhem hebben onze jonge patiënten al kennis kunnen maken met de Nebulawand. Heel graag willen we dit ook op onze nieuwe polikliniek in Zevenaar aanbieden aan de kinderen die daar komen!

Kiwanis Club de Liemers organiseert jaarlijks een golftoernooi om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar is het Rijnstate Vriendenfonds verkozen tot hét goede doel van het golftoernooi! Het geld dat wordt ingezameld wordt gebruikt voor de aanschaf van de Nebulawand.

Golf je mee voor dit mooie doel?
Het Kiwanis golftoernooi vindt dit jaar plaats op vrijdag 16 juni op de Keppelse Golfbaan in Hoog Keppel. Vind je het ook leuk om mee te doen aan dit golftoernooi en daarmee bij te dragen aan de Nebulawand? Schrijf je dan nu in via de website van Kiwanis Club de Liemers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Donateurs

€ 1445,-
Anoniem
€ 10000,-
Kiwanis de Liemers

Opbrengst golftoernooi 16 juni 2017

€ 1243,-
Voetbalclub RKHVV

Dit is een van de projecten die steun ontvangen uit de opbrengst van het jeugdkamp van RKHVV in 2016!

€ 4950,-

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start een actie