Vele patiënten in Zevenaar worden gebracht en gehaald met de buurtbus. Een bus'halte' is er, maar mensen moeten soms lang staan, soms in de regen… Zorgen we samen dat er een bushokje komt?
Afgerond
Bushokje bij ziekenhuis Zevenaar
6
Donaties
€2.300,00
Opgehaald van het doel €2.300,00
100%
0 dagen resterend
Afgelopen
Doneren is niet meer mogelijk.

Laatste donatie

€ 380,-
Anoniem

Meerdere malen per dag stopt de buurtbus om mensen naar Ziekenhuis Rijnstate in Zevenaar te brengen en weer op te halen. Dat is erg fijn voor de patiënten die geen vervoer hebben. In de huidige situatie is er echter op de plek waar de bus stopt geen mogelijkheid om te zitten en ook geen overkapping. Zitten kan dus niet en als het regent staat men in de regen te wachten. Onze grote wens is om hier een bankje met overkapping te plaatsen, een bushokje. Ook vanuit de (vrijwilligers-) organisatie van de buurtbus Rijnwaarden is deze wens geuit.

Dit project valt in principe niet binnen de verantwoordelijkheid van Rijnstate, maar we vinden het erg belangrijk dat deze faciliteit er komt voor onze patiënten die gebruik maken van de bus. Daarom helpt Rijnstate graag mee om dit te realiseren en zal ook een bijdrage leveren. Het resterende bedrag hopen we via sponsoring en giften binnen te krijgen. En mogelijk een bijdrage vanuit de Gemeente Zevenaar.

Wie helpt ons mee?

Alle beetjes helpen! Doneer nu voor het bushokje bij Ziekenhuis Zevenaar of start een eigen actie om hiervoor geld bijeen te krijgen.

Updates

Dit project is mede tot stand gekomen dankzij een bijdrage van sponsor Lopital Nederland B.V., specialist in sanitaire, medische en revalidatie hulpmiddelen, en de Gemeente Zevenaar!

14/12/2015: het bushokje staat! Meer informatie over en foto's van de plaatsing en de nieuwe situatie

2 reacties op “Bushokje bij ziekenhuis Zevenaar

  1. Rene klinkhamer

    Ik vind het heel brutaal dat jullie de kosten van een bushokje verhalen op de burger. We betalen veel geld voor de bus, en de halte staat op het privé terrein van het ziekenhuis. 100 meter verder,(winkelcentrum) staan toch ook hokjes die betaald zijn door breng/gemeente? Ze hebben er vast nog een staan op de werf..

    1. Hallo Rene, we proberen samen – Gemeente Zevenaar, Rijnstate, sponsoren – om een faciliteit te creëren die het voor onze patiënten nog aangenamer maakt. Iedereen die daar een steentje aan wil bijdragen is van harte welkom, maar uiteraard staat het iedereen vrij! Het is dus zeker niet zo dat we de kosten verhalen op de burger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Donateurs

€ 380,-
Anoniem
€ 1150,-
Anoniem
€ 10,-
Anoniem
€ 750,-
Anoniem
€ 5,-
Anoniem
€ 5,-
Anoniem

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start een actie