Koop nu je kaartje voor het spetterende PWR event op 3 november! De ticketprijs komt geheel ten goede aan een huiselijke inrichting van de oncologie-afdeling in Rijnstate. Help je mee?
Help mee aan een huiselijke inrichting van de oncologie-afdeling in Rijnstate!
38
Donaties
€1.762,00
Opgehaald van het doel €7.500,00
23%
32 dagen resterend

Laatste donatie

€ 10,-
Anoniem

Dit jaar deed ik mee aan maar liefst 8 sportieve events om geld in te zamelen voor de afdeling oncologie van Rijnstate. Via deze actiepagina heb ik al veel gulle donaties mogen ontvangen, maar ik ga door! Daarom organiseer ik - als afsluiter van deze bijzondere reeks - op 3 november a.s. een spetterend evenement op Landgoed Watergoed met workshops, lezingen, lekker eten en drinken. De volledige opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan mijn doel; een huiselijke inrichting van de afdeling oncologie van Rijnstate. Help je mee? Koop dan nu een ticket of doneer!

Mijn verhaal
Helaas heb ik in de afgelopen jaren teveel dierbaren aan kanker verloren. Nadat zowel mijn oma als mijn oom op veel te jonge leeftijd aan (long)kanker waren overleden, trof deze vreselijke ziekte ook mijn moeder. Ze had aanvankelijk geen klachten, maar met haar moeder en broer in gedachten liet ze voor de zekerheid een longfoto maken. ‘Als je kijkt naar de statistieken is de kans minimaal’ zei haar huisarts nog. Hij hoopte dat de foto’s haar gerust zouden stellen. Het liep helaas anders..

Een uur nadat ze haar longfoto had laten maken, kwam het telefoontje van de huisarts. De foto toonde een vlek op de longen. Mijn moeder moest gelijk terug naar het ziekenhuis voor een afspraak met de longarts. Dat was de start van een heftige rollercoaster van onderzoeken, behandelingen, chemo- en radiotherapie, operaties en nare complicaties.

Mijn moeders strijd tegen kanker
Maar mijn moeder vocht hoopvol door. En met succes; haar revalidatie ging voorspoedig, totdat plots het tij keerde en we een zware tegenslag te verwerken kregen. Precies een jaar na haar diagnose, kreeg mijn moeder een longontsteking. Opnieuw werd er een scan gemaakt. Dit keer hoefden we geen weken te wachten op de uitslag. Vrijwel direct hoorden we het slechte nieuws. Haar rechterlong zat vol met stipjes die wezen op kleine tumoren. Voor chemo was het te laat; alleen immunotherapie was nog een optie. Maar ook deze therapie had geen effect meer. De behandeling stopte. Helaas heeft mijn moeder de strijd niet mogen winnen. Op 15 maart 2017 verloor ik haar; veel te jong en veel te vroeg. Ze was pas 53 jaar oud.

In actie tegen kanker
Terwijl mijn moeder hard voor haar gezondheid vocht, kon ik niet stil blijven zitten. Ik wilde iets doen om te strijden tegen deze vreselijke ziekte. Ik besloot mee te doen aan een sponsortocht om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Ik fietste 100 kilometer en mijn moeder stond aan de zijlijn, om mij aan te moedigen. Het jaar daarop, in 2017 reed ik dezelfde 100 kilometer; ik had er alles voor gegeven haar daar weer aan die zijlijn te zien staan..

Fijne omgeving zo belangrijk
Dit jaar wilde ik iets anders doen voor de mensen die vechten tegen kanker. Ik weet hoe heftig de ziekte en het proces zijn. Hoe kil de ruimtes in een ziekenhuis kunnen aanvoelen op het moment dat je je machteloos voelt. Zowel voor patiënten als voor hun familieleden. Daarom zamel ik geld in voor een huiselijke inrichting van de oncologie-afdeling in Rijnstate.  Een sfeervolle omgeving kan zoveel goed doen! Herstellen in een fijne omgeving zorgt niet alleen voor meer positiviteit, een andere gedachte, maar ook voor luchtigheid. Voor ruimte voor het proces en tijd voor jou als patiënt en de familie.

Maar liefst negen keer in actie!
Daarom kwam ik dit jaar niet één keer in actie, maar deed ik maar liefst mee aan acht events. Deze reeks van actieve evenementen, eindig ik spetterend, met een eigen, negende event.  Met deze ‘ketting’ aan sponsoracties hoop ik zoveel mogelijk geld op te halen voor de oncologie-afdeling van Rijnstate. De plek waar mijn moeder ook een gedeelte van haar ziekteperiode heeft doorgebracht. Ik hoop dat ik kan rekenen op jouw steun en dat we samen iets tastbaars kunnen terug geven aan de patiënten van Rijnstate. Want kanker is al zwaar genoeg.

Koop je kaartje voor het PWR Event en help mee!
Help je mee? Koop dan nu je kaartje voor mijn event op 3 november a.s.  De ticketprijs komt volledig ten goede aan de afdeling oncologie van Rijnstate.

Meer weten? Neem een kijkje op mijn site: www.claudialuppes.nl/help-mee

Meedoen kan!
Samenwerken voor dit prachtige project? Of ben jij (oud) patiënt van de oncologie-afdeling en wil jij je verhaal delen en/of meedenken over dat thuisgevoel? Mail dan naar: info@claudialuppes.nl

Wil je mijn actie steunen met een gift? Dat kan heel eenvoudig via de 'doneer-nu' knop op deze site. Hartelijk dank voor je steun!

2 reacties op “Help mee aan een huiselijke inrichting van de oncologie-afdeling in Rijnstate!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Donateurs

€ 10,-
Anoniem
€ 50,-
MIO Advies

Mooi initiatief Claudia.

€ 10,-
Mi'jke

Prachtig initiatief Claudia!

€ 30,-
Karin van Vucht

Je bent een kei , dat je dit doet!

€ 100,-
BV Jonggeleerd

Top initiatief door een doorzetster. Kom kijken naar het eindresultaat als bezoeker, hoop ik.

€ 30,-
Stephanie
€ 20,-
Vera
€ 10,-
Andi
€ 50,-
Cardio Gym Westervoort
€ 50,-
Elvira Bronkhorst

Claudia je doet het super!

€ 750,-
Sportcentrum Papendal
€ 25,-
Anoniem

Claudia: Je bent een kanjer!!

€ 35,-
Anoniem

Goed wat je doet! Veel succes Claudia!

€ 10,-
Stephanie

Wat een goed initiatief!!

€ 2,-
Anoniem
€ 100,-
Marianne en Jan

Lieve Claudia, geweldig initiatief in de lijn van het gedachtengoed van je moeder. Steunen je van harte. Bewonderen je moed en doorzettingsvermogen. Chapeau.

€ 100,-
Arbeidsvreugde
€ 20,-
Anoniem

Mooi dat jij je hiervoor zo inzet, Claudia! Ik wens je heel veel succes met deze actie!

€ 25,-
Anoniem

Heel veel succes met je actie!

€ 25,-
Anoniem

heel veel sterkte Claudia èn heel veel succes

€ 5,-
Wendy
€ 15,-
Ferry
€ 5,-
Amber Hagenaar

Heel veel succes Clau!! ❤️ Ik ben trots op jou en wat je doet!

€ 20,-
Tilly Kersten

Succes Claudia!

€ 10,-
Anoniem
€ 30,-
Anoniem
€ 5,-
Charlotte de Haas

Succes!

€ 10,-
Anoniem

Lieve Claudia, wat een mooi actie. Ik hoop dat je jouw doelen haalt.

€ 50,-
Jenneke Keizer

Voor iedereen die met kanker te maken krijgt, het een beetje dragelijk te maken in een fijne huiselijke omgeving die voor rust en troost en hoop zorgen

€ 10,-
Anoniem

Succes Claudia

€ 15,-
Rijnstate

Fantastisch Claudia. Heel veel succes.

€ 30,-
Kelly
€ 25,-
Ilona
€ 5,-
Anoniem

Heel knap!!

€ 15,-
Lisanne

Super actie meid, heel stoer!

€ 25,-
Anoniem

Heel veel succes

€ 10,-
Jeannette

Succes !

€ 25,-
Angela en Dennis

Natuurlijk gedoneerd! Wat een mooi doel.


Deze actie draagt bij aan het project:

Diverse Vriendenfondsprojecten

€10.776,00
Opgehaald van het doel €20.000,00
54%
220 dagen resterend
Meer over dit project

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start een actie