In Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar wordt sinds 2007 hoofdhuidkoeling aangeboden. Het apparaat dat er staat is aan vernieuwing toe en omdat de vraag toeneemt is de wens voor een tweede hoofdhuidkoeler groot!
Afgerond
Hoofdhuidkoelers Oncologie Zevenaar
1
Donaties
€33.000,00
Opgehaald van het doel €33.000,00
100%
0 dagen resterend
Afgelopen
Doneren is niet meer mogelijk.

Laatste donatie

€ 33000,-
Anoniem

Hoofdhuidkoelers kunnen het leed van een deel van onze oncologiepatiënten flink verzachten. Door bij oncologiepatiënten de hoofdhuid te koelen tijdens de toediening van chemotherapie (cytostatica), kan de haaruitval ten gevolge van de chemotherapie worden verminderd of voorkomen. In Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar wordt sinds 2007 hoofdhuidkoeling aangeboden. Het apparaat dat er staat is aan vernieuwing toe en omdat de vraag toeneemt is de wens voor een tweede hoofdhuidkoeler groot!

Meer informatie over hoofdhuidkoeling bij chemo.

Mammacare Rijnstate

Als een van de eerste ziekenhuizen in Nederland heeft Rijnstate 15 jaar geleden een mamma(care)polikliniek opgericht. We lopen sindsdien voorop in het leveren van excellente borst- en borstkankerzorg. Ook goede zorg heeft zorg nodig. Om mammacare te optimaliseren is veel geld nodig. Extra geld is altijd welkom omdat we dan meer of op andere wijze doelen kunnen bereiken. Dit geldt voor inhoudelijke kwaliteit van de zorg, voor onderwijs en ook voor wetenschap op het gebied van borstkanker. Maar u kunt ook denken aan een (bijdrage aan een) bepaald project, zoals aankleding van een onderzoekskamer, een kunstobject ter afleiding of verdieping, nieuwe apparatuur, rust- en documentatieruimte, aanvullende opleidingen enzovoort. Zorgt u mee voor éxtra goede borstkankerzorg?
>> Lees meer over doneren aan Mammacare Rijnstate
>> Word direct vriend of geef een gift speciaal voor Mammacare Rijnstate


Donateurs

€ 33000,-

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start een actie