Look Good Feel Better helpt mensen met kanker er weer beter uit te zien, met praktische informatie over uiterlijke verzorging. Zo zien ze er minder ziek uit en kunnen ze zich net weer wat beter voelen. Rijnstate helpt daar graag aan mee door deze workshops aan te bieden. Hiervoor kunnen we jouw steun ook gebruiken.
7
Donaties
€8.998,00
Opgehaald van het doel €17.585,00
51%
69 dagen resterend

Laatste donatie

€ 250,-
Anoniem

Een goed verzorgd uiterlijk draagt bij aan je zelfvertrouwen. Dit is zo als je gezond bent, maar juist ook als je er door ziekte of behandeling minder goed uitziet. Want niemand wil er ziek uitzien.

Look Good Feel Better geeft op een positieve manier praktische informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. Dit doen ze door het geven van workshops, individuele behandelingen en het verstrekken van informatie en tips & adviezen. Ook Rijnstate wil vanaf 2017 deze workshops van Look Good Feel Better gaan aanbieden aan haar oncologische patiënten. Om dit te bekostigen, zodanig dat onze patiënten er gratis gebruik van kunnen maken, zijn we op zoek naar sponsoren en donateurs die ons hierbij willen helpen. Voor de komende vijf jaar hebben we hiervoor € 17.585,00 nodig. Iedere donatie boven de € 40,00 ontvangt van ons een leuke attentie!

Dit project wordt mede mogelijk dankzij Ladies' Circle 48 De Liemers en Stichting Roparun, Huidzorg Huid- en oedeemtherapie en de Kernhem Groep BV .

Meer informatie over Look Good Feel Better

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Donateurs

€ 250,-
Anoniem
€ 2843,-
Stichting Specsavers Steunt Specsavers Arnhem
€ 50,-
Vakgroep dermatologie Rijnstate

Gift voor afscheid Jean Takken. Dank voor je inzet en alle succes in je toekomst!
Op deze wijze een steentje bijgedragen aan een nobel doel.

€ 200,-
Huidzorg Huid- en oedeemtherapie
€ 200,-
Kernhem Groep BV
€ 1600,-
Stichting Roparun
€ 3855,-
Ladies'Circle 48 Liemers

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start een actie