Wanneer je als kind naar het ziekenhuis moet, is dat erg spannend. Je weet niet precies wat er gaat gebeuren. Het helpt dan om goed voorbereid te zijn. De DVD Maud & Co helpt daar perfect bij!
Afgerond
1
Donaties
€2.500,00
Opgehaald van het doel €2.500,00
100%
0 dagen resterend
Afgelopen
Doneren is niet meer mogelijk.

Laatste donatie

€ 2500,-
Anoniem

Wanneer je als kind naar het ziekenhuis moet, is dat erg spannend. Je weet niet precies wat er gaat gebeuren. Het helpt dan om goed voorbereid te zijn.

In de film ‘Maud & Ko’ volgen we Maud die geopereerd moet worden aan haar amandelen. De film laat zien wat Maud te wachten staat. Wat neem je mee naar het ziekenhuis? Wie kom je allemaal tegen in het ziekenhuis? Hoe ziet de kinderafdeling eruit? Waar blijven papa en mama tijdens de operatie? Wanneer mag je weer naar huis? In de film duikt Ko de Giraffe op verschillende plekken op in het ziekenhuis. Ook in werkelijkheid is Ko de herkenbare knuffel voor kinderen als zij in het ziekenhuis verblijven.

Maud & Ko is een voorlichtingsfilm voor kinderen (en hun ouders!) die ze samen vóór hun opname in het ziekenhuis kunnen bekijken. De film is gerealiseerd mede dankzij een bijdrage van het Rijnstate Vriendenfonds.

 


Donateurs

€ 2500,-

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start een actie