Steun nu de projecten en onderzoeken van het Rijnstate Vriendenfonds met een donatie van €7,99 en ontvang het unieke kinderboekje 'Van mond tot kont'. Hierin vertelt MDL-arts Marcel Spanier alles over de werking van het spijsverteringskanaal.
MDL arts Marcel Spanier steunt Vriendenfonds met kinderboekje over spijsverteringskanaal
0
Donaties
€0,00
Opgehaald van het doel €2.000,00
0%
138 dagen resterend

“Het spijsverteringskanaal is eigenlijk niets anders dan een fantastisch gemaakt buizenstelsel” vertelt Marcel Spanier, MDL-arts in Rijnstate. Hoe het precies werkt, legt hij uit in het kinderboekje ‘Van mond tot kont’.

Marcel Spanier is maag-, darm- en leverarts, of, zoals hij zelf zegt een buik- of poepdokter. Hij weet alles over het spijsverteringskanaal en wat er soms mis kan gaan. “Voor kinderen van zes tot tien jaar is er niet veel passende informatie over dit onderwerp. Des te meer reden om dit boekje te schrijven.” zegt Marcel.

Wat staat erin?

Het boekje gaat over de reis die een appel maakt vanaf het moment dat je de eerste hap eet. Wat gebeurt er onderweg met de appel? En hoe wordt deze appel uiteindelijk een mooie drol?
En wist je dat er in je hele leven zoveel eten door je slokdarm gaat als het gewicht van wel 10 volwassen olifanten? Dit en heel veel andere leuke weetjes lees je in dit boekje. Daarom is het ook ideaal voor een leuke spreekbeurt.

Bestellen

Wil je het boekje bestellen? Doneer dan minimaal € 7,99 en je krijgt het boekje 'Van mond tot kont' thuisgestuurd (prijs is inclusief verzendkosten). Vergeet niet je adresgegevens in te vullen. Vragen? Mail naar vriendenfonds@rijnstate.nl.

Het boekje is daarnaast ook te koop op de volgende locaties:
- Rijnstate Arnhem - winkel van Vermaat
- Rijnstate, locatie Velp
- De Arnhemse Kinderboekenwinkel
- Boekhandel Hijman Ongerijmd, Arnhem
- Het Colofon, Arnhem
- Boekhandel Jansen & De Feijter, Velp
- Boekhandel Meijer & Siegers, Oosterbeek

De opbrengsten van de verkoop van dit boekje worden besteed aan de projecten en onderzoeken van het Rijnstate Vriendenfonds. Voor nóg betere zorg voor de patiënten van Rijnstate. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zelf een actie starten?

Wil je samen met anderen een project steunen? Start dan je eigen Vriendenfondsactie en vraag jouw vrienden, familie en bekenden om te sponsoren.

Start een actie